Vastaanottovirkailija VALOon, kokoaikainen ja osa-aikainen

Työpaikat / Vastaanottovirkailija VALOon, kokoaikainen ja osa-aikainen

Vastaanottovirkailija VALOon, kokoaikainen ja osa-aikainen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Valo Operator Oy

Rakastatko asiakaspalvelua ja myyntiä? Onko sinulla rohkeutta, empatiaa ja sympatiaa? Tuotko persoonasi peliin jokaisessa hetkessä? Me VALO Hotel & Workissa etsimme energiseen joukkoomme lisää valovoimaisia vastaanottovirkailijoita. Toivomme saavamme uusia kollegoita sekä päivä-, ilta- että yövuorojemme vahvistukseksi.

Mitä haemme?

Työhösi kuuluvat monipuoliset asiakaspalveluun liittyvät tehtävät vastaanotossamme ja sinulla on aito halu kuunnella vieraitamme ja innostaa heitä ostamaan palveluja, joita he eivät osaa kysyäkään.

On loistavaa, jos sinulla on jo kokemusta vastaanottotyöstä ja haluat kehittyä vielä nykyistäkin timanttisemmaksi ammattilaiseksi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja tuot tiimiisi positiivista energiaa.

Mitä tarjoamme?

• Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä kokoaikaiselle että osa-aikaiselle tekijälle

• Tehtävän kasvavassa yhtiössä ja vastuullisessa ympäristössä

• Hyvän työilmapiirin ja mukavat työkaverit

• Sopimuksen mukaisen palkkauksen

Innostuitko?

Hae rohkeasti mukaan tiimiimme ja laita hakemus tulemaan! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävästä! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR-konsultti Tiina Kurvinen.