Vastaanoton vuoropäällikkö VALOon

Työpaikat / Vastaanoton vuoropäällikkö VALOon

Vastaanoton vuoropäällikkö VALOon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Valo Operator Oy

Me VALO Hotel & Workissa etsimme energiseen joukkoomme vastaanoton vuoropäällikköä. Rakastatko asiakaspalvelua ja myyntiä? Onko ihmisten johtaminen lähellä sydäntäsi? Koetko vuorojohtamisen omaksesi ja ovatko tiimin kouluttaminen, sparraaminen ja tukeminen sinusta esihenkilötyössä ihan parasta?

Mitä haemme?

Tehtävääsi kuuluvat mm. vastaanoton toiminnan ohjaaminen ja siihen osallistuminen, hallinnollisista tehtävistä huolehtiminen, työvuorosuunnittelu sekä uusien tiimiläisten ja harjoittelijoiden perehdyttäminen. Myös eri osastojen välisen yhteistyön tukeminen kuuluu tehtäviisi.

Sinulla on työkokemusta vastaavista esihenkilötehtävistä ja työskentelytapasi on positiivinen ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on tehtävää tukeva koulutus ja nautit sekä itsenäisestä että tiimityöstä. Innostut haasteista ja olet parhaimmillasi kiireessä ja sinulla on luontainen lahjakkuus saada ihmiset ympärilläsi loistamaan.

Olet järjestelmällinen, analyyttinen ja osaat priorisoida ja delegoida tekemisiä säilyttäen rauhan sisimmässäsi. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Arvostamme lisäksi teknistä osaamista.

Mitä tarjoamme?

• Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, sopimustuntien ollessa 112,5 h / 3 vkoa

• Tehtävän kasvavassa yhtiössä ja vastuullisessa ympäristössä

• Hyvän työilmapiirin ja mukavat työkaverit

• Sopimuksen mukaisen palkkauksen

Innostuitko?

Hae rohkeasti mukaan tiimiimme ja laita hakemus tulemaan! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävästä! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR-konsultti Tiina Kurvinen.