Keittiöapulainen Pääkaupunkiseudulle

Työpaikat / Keittiöapulainen Pääkaupunkiseudulle

Keittiöapulainen Pääkaupunkiseudulle

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Helsinki Vantaa Espoo Hotelli- ja ravintola-ala

Keittiössä kaivataan apuasi! Tästä työstä ei väriä ja vauhtia puutu: miltä kuulostaisivat monipuoliset työvuorot erilaisissa ravintoloissa ja kokemuksen kerryttäminen vaihtelevissa keittiötöissä?

Haemme KEITTIÖAPULAISIA tekemään työkeikkoja asiakasyrityksiimme.

Tyypillinen keittiöapulaisen työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, misausta, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Edellytämme aiempaa kokemusta ravintola-alasta tai alan opintoja. Näissä hommissa peukaloniveliä tarvitse turhaan rasittaa pyörittelyllä, sillä tehtävää taatusti riittää! Toivommekin, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen. Unelmahakijamme on tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu!

Pääset tekemään työkeikkoja useissa eri sijainneissa, joten toivomme, että liikut joustavasti pääkaupunkiseudulla ja tartut muitta mutkitta töihin myös uusissa ympäristöissä. Tarjolla on vuoroja eri ajankohtina ja erityisesti toivomme että olet valmis lähtemään vuoroihin lyhyellä varoitusajalla.

Edellytykset työnsaannille:

Hygieniapassi

Salmonellatodistus