Tarjoilija, Lomakylä Valle, Utsjoki

Työpaikat / Tarjoilija, Lomakylä Valle, Utsjoki

Tarjoilija, Lomakylä Valle, Utsjoki

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Utsjoki Inari Kittilä Rovaniemi Oulu Hotelli- ja ravintola-ala Guolbba Oy

Lomakylä Valle on pieni saamelainen perheyritys, jonka juuret ovat paikallisessa luonnossa ja kulttuurissa. Lomankylän sijainti tunturien syleilemän Tenon, Euroopan parhaan lohijoen varrella Utsjoen kirkonkylän vieressä ja Norjan välittömässä läheisyydessä on ainutlaatuinen.

Haemme TARJOILIJA/VASTAANOTTOVIRKAILIJAA talvisesonkiin asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen. Jos arvostat rauhaa ja luonnonläheisyyttä pienen pienessä Utsjoen kunnassa, ja olet jo hetken aikaa miettinyt mahdollisesti pohjoiseen muuttoa, niin tässä on ainutlaatuinen tilaisuutesi! Työn aloitus marraskuun lopussa tai joulukuun alussa sopimuksen mukaan ja kesto ainakin maaliskuulle.

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää tarjoilijaa, sillä työvuorossa ollaan yksin. Sinun tulee osata hoitaa tarjoilu aina ruoka- ja juomasuosittelusta laskutukseen ja huolehtia, että asiakkaan käynti ravintolassa on elämys, jonka hän haluaa kokea uudestaan. Tässä työssä aiempi kokemus vastaanotossa työskentelystä on myös plussaa, sillä välillä pääsee palvelemaan myös majoittuvia asiakkaita. Käytössä on Hotellinx -varausjärjestelmä.

Odotamme, että sinulla on hygienia- ja anniskelupassi ja puhut sujuvasti ainakin suomea. Muu kielitaito varsinkin saame, ruotsi tai norja on eduksi.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden. Liitäthän palkkatoiveesi mukaan hakemukseen.

Sinulla on mahdollisuus maksulliseen kimppa-asumiseen Utsjoen keskustassa. Asunnossa on lukollinen makuuhuone ja yhteinen olohuone/keittiö..

Kerro meille miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön, kerro ravintola-alan työkokemuksestasi, harrastuksistasi ja suhteestasi luontoon ja hiljaisuuteen.

Vain oheisen linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään. Hae nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja sopimus tehdään, kun sopiva henkilö löytyy.

Ellintie 25, 99980 Utsjoki