Liikennemyymälätyöntekijä ABC Toijala Akaa

Työpaikat / Liikennemyymälätyöntekijä ABC Toijala Akaa

Liikennemyymälätyöntekijä ABC Toijala Akaa

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Akaa Valkeakoski Lempäälä Urjala Hämeenlinna Vesilahti Hotelli- ja ravintola-ala Pirkanmaan Osuuskauppa /ABC Toijala

Odotatko työltäsi vauhtia ja asiakaskohtaamisia rempseän tiimin ympäröimänä? Haussa on hymy huulilla kiireenkin keskellä työskenteleviä asiakaspalvelijoita!

Etsimme liikennemyymälätyöntekijöitä työskentelemään Toijalan ABC:lla. Liikennemyymälätyöntekijän tehtävä ABC:lla on loistava ponnahduslauta ravintola-alalle. Pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä, mm. liikennemyymälän ja Hesburgerin kassatyötä ja asiakaspalvelua, arjen toimintaan liittyvää varaston täyttöä, salin siisteyden ylläpitoa ja vitriinituotteiden valmistusta. Ruoanvalmistusosaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, joten työvuoroja voi olla myöhään arki-iltoinakin ja myös viikonloppuisin. Etsimme pitkäaikaista työntekijää osaksi osaavaa tiimiämme. Asiakas on meille tärkein ja yhdessä pidämme huolta siitä, että asiakaspalvelu pysyy loistavalla tasolla ja kehittyy kaikkina aukioloaikoina.

Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä. Aikaisempi kassakokemus sekä englanninkieli on plussaa. Tässä tehtävässä kuitenkin tärkeintä on aurinkoinen ja asiakaspalvelualtis asenne sekä hyvä kiireensietokyky.

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä Baronan työntekijänä. Motivoituneen tekijän on mahdollista työllistyä keikkailemaan Baronan työntekijänä tai kiinteille sopimustunneille noin 45-90h/3vkoa sekä mahdollisuus rekrytointii suuoraan Pirkanmaan Osuuskaupan kirjoille. Palkka on alan TES-mukainen.

Hae jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi kuvat haun kannalta oleellisista koulu- ja työtodistuksistasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Sirkesalontie 2, 37800 Akaa