Tarjoilija keikkatöihin

Työpaikat / Tarjoilija keikkatöihin

Tarjoilija keikkatöihin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kuopio Hotelli- ja ravintola-ala

Ravintola-alan ammattilainen tai alan aloitteleva tekijä, haemme nyt työntekijöitä erilaisiin tapahtumiin, kuten pikkujouluihin Kuopioon syksy- ja talvikaudelle!

Oletko alan ammattilainen tai mahdollisesti alasta kiinnostunut tekijä? Nautitko työstä aamiaistarjoilun ja tilaustarjoilun parissa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme tarjoilijoita syksyn ja talven tapahtumiin!

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, joissa pääset näyttämään parastasi! Tarjoilijan työssä otat iloisena vastaan asiakkaat ja ohjaat heidät nauttimaan ainutlaatuisista makuelämyksistä. Tarjoilijan työ on asiakaspalvelua, tiimityötä ja vauhtia sekä ennen kaikkea hyvää fiilistä joka näkyy!

Toivomme sinulta:

  • jo jonkin verran alan koulutusta tai työkokemusta
  • paineensietokykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa
  • hyviä asiakaspalvelutaitoja
  • hygieniapassia
  • anniskelupassi ja/tai vastaavan pätevyys on eduksesi
  • suomen kielitaitoa

Me tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn! Samalla saat mahdollisuuden kerryttää lisää osaamista ravintola-alalta ammattilaisten joukossa.

Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen. Palkkaus MARA työehtosopimuksen mukaan, aiempi kokemus huomioiden. Työt sijaitsevat Kuopion keskustan alueella.

Jos tehtävä herätti mielenkiintosi, laita hakemusta oheisen linkin kautta tai voit olla myös yhteydessä Manjaan, 045 788 15379.