Shift Lead / Vuoropäällikkö Taco Bell Nihtisilta, Espoo

Työpaikat / Shift Lead / Vuoropäällikkö Taco Bell Nihtisilta, Espoo

Shift Lead / Vuoropäällikkö Taco Bell Nihtisilta, Espoo

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Hotelli- ja ravintola-ala Restel Mexican Food Oy

Live Más with?Taco Bell – elä enemmän myös töissä!? Haluatko tehdä asioita tavalla, jolla niitä ei ole ennen tehty? Siistejä, herkullisia juttuja, joita kukaan ei osaa odottaa, mutta päätyy rakastamaan? Mikäli vastasit kyllä, olet täyttä Taco Bell -matskua ja tahdomme kuulla sinusta heti! Etsimme Taco Bell Shift Lead -vuoronvetäjää Nihtisillan ravintolaan! Tarjolla enemmän kuin työpaikka!

Taco Bell tarjoaa asiakkailleen parasta ja haluaa tarjota parhaan työympäristön, jossa sinä voit loistaa, viihtyä ja kehittyä. Uutena Shift Leadina osallistut palkalliseen koulutukseen, jossa myös Taco Bellin brändi ja filosofia tulevat sinulle tutuiksi. Taco Bell palkkaa asennetta ja kouluttaa taitoa, joten intosi ja halusi oppia sekä persoonasi merkitsevät eniten! Työn menestymiselle antaa hyvän pohjan se, että sinulta löytyy jo entuudestaan kokemusta asiakaspalvelutöistä. Shift Lead tehtäviin kuuluu mm. työvuoron kulusta ja sujuvuudesta vastaaminen mukaan lukien vuoron henkilökunnan innostus ja "kyllä onnistuu" -asenteella johtaminen sekä henkilökunnan perehdytys. Vastuun ottaminen ja omalla esimerkillä johtaminen kuuluvat jokaisen Shift Leadin toimenkuvaan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, tuntimäärän ollessa 90h/3vko. Työ alkaa tehtäviin perehtymisellä 2 vkon koulutuksessa. Työvuorot sijoittuvat aamu klo 8.00 ja 06.00 välille riippuen viikonpäivästä ja Shift Leadin tulee pystyä työskentelemään kaikissa vuoroissa tarpeiden mukaan.

Tacobelliläiset ovat nälkäisiä (HUNGRY) tekemään, palvelemaan ja olemaan vahvasti hetkessä läsnä:

  • Helpful - Autamme ja palvelemme timanttisella "kyllä onnistuu" - asenteella niin toisiamme kuin asiakkaitamme.
  • Understanding - Varmistamme, että ymmärrämme asiakkaidemme ja työntekijöidemme elämää kehittämällä osaamistamme.
  • Never follow - Tavoittelemme uutta ja odottamatonta. Teemme asiat toisin kuin kilpailijamme ja siten pysymme edellä muita.
  • Grateful - Sanomme kiitos - useasti päivässä. Tunnustus on tärkeä sekä sen antajalle että saajalle ja siksi olemme intohimoisia antamaan toisillemme kiitosta.
  • Relentless - Pyrimme olemaan parhaita kaikessa mitä teemme. Ylitämme esteet tiimityöllä, emmekä anna haasteiden viedä huomiotamme oikeista asioista.
  • Youthful - Nuorekas fiilis inspiroi meitä ja uskomme kaiken olevan mahdollista, iästä riippumatta.

Taco Bellissä työskentely on niin kivaa, että aloitettuasi, et halua enää luopua siitä! Ja tästä myös tunnustuksena Taco Bell palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Hae nyt, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Taco Bell on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.