Yksikönpäällikkö Shell Vallikallio, Espoo

Työpaikat / Yksikönpäällikkö Shell Vallikallio, Espoo

Yksikönpäällikkö Shell Vallikallio, Espoo

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Hotelli- ja ravintola-ala Restel Liikenneasemat Oy

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Löytyykö sinulta vankkaa organisointikykyä sekä taitoa pidellä useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Juuri sinä voit olla ketjumme uusin Helmi!

Haemme yksikönpäällikköä Shell Vallikallioon vanhempainvapaan sijaisuuteen.

Mitä pääset meillä tekemään?

Yksikönpäällikkönä huolehdit tulosvastuullisesti oman yksikkösi toiminnasta kokonaisuudessaan. Tähän kuuluu mm. henkilöstöstä, rahaliikenteestä, raportoinnista ja varastonhallinnasta vastaaminen sekä annettujen tulos-, tehokkuus- ja laatutavoitteiden saavuttaminen. Varmistat asiakaspalvelun toimivuuden ja sen, että asiat hoituvat ketjun toimintatapojen ja standardien mukaisesti. Esimiestehtävien lisäksi osallistut aktiivisesti suorittavaan palvelu- ja myyntityöhön, toimien itse parhaana esimerkkinä tiimillesi. Pääset myös kehittämään oman yksikkösi toimintaa.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne, olet luontainen organisoija ja tottunut työskentelemään hektisessä ympäristössä paineen alla. Olet tehokas ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolta löytyy motivaatiota ja visiota työympäristönsä kehittämiseen. Olet myös vahvasti asiakaspalveluhenkinen, osallistava esimies ja kykenet innostamaan tiimiläisesi parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Sinulla on taito sovittaa laatu ja toiminnan tehokkuus yhteen.

Toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta sekä liikenneasemalla työskentelystä että esimiehenä toimimisesta, jonka lisäksi katsomme ravintola-alan tai kaupallisen koulutuksen ehdottomasti eduksesi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta. Pakettiin kuuluvat myös Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on  määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 1.1.2022 -28.11.2022,  kokoaikainen 112,5 h/3vko . Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen. Aikaisempikin työsuhteen aloitus mahdollinen ja sovittavissa.

Oletko sinä ketjumme uusi Helmi?

Voit tutustua helmeen työhön tämän videon välityksellä. Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona Horeca Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, voit kysellä niitä aluepäällikkö Juha Koskipäältä ma-pe klo 9-15 välillä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti. Restel Liikenneasemat Oy operoi 48 Shell ja St1 liikenneasemaa kautta maan. Lisätietoja huoltamoilla työskentelystä löydät osoitteesta huoltamorekry.fi. Lisätietoja Restelistä työnantajana löydät täältä