Käsinpakkaaja projektiin

Työpaikat / Käsinpakkaaja projektiin

Käsinpakkaaja projektiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Teollisuus/tuotanto

Oletko käytettävissä nopealla aikataululla parin viikon keikkatöihin? Etsimme asiakkaallemme käsinpakkaajia parin viikon projektiin Helsinkiin!

Haemme Helsingin Ruskeasuolla toimivalle terveysteknologia-alan asiakkaallemme työntekijöitä parin viikon mittaiseen käsinpakkausprojektiin. Projektin ensimmäinen vaihe on viikoilla 43–44. Työskentely tapahtuu arkisin klo 8–18 välillä ja työaika on 37,5 h/vko.

Asiakasyrityksemme markkinoi kotikäyttöisiä veritestejä ja projektin tarkoituksena on pakata testipaketit uudistettuun pakkaukseen. Tehtävänäsi on purkaa vanhoja pakkauksia ja lajitella pakkauksen sisältö testien voimassaoloaikojen mukaisesti. Tämän jälkeen testit pakataan uusiin pakkauksiin ja valmistellaan lähettämistä varten. Työssä korostuvat rutiininsietokyky, huolellisuus ja tarkkuus. Työtä tehdään pienessä tiimissä.

Tarjoamme sinulle parin viikon mittaisen projektin kiinnostavassa terveysteknologiayrityksessä hyvien kulkuyhteyksien varrella kilpailukykyisellä palkalla. Tehtävä sopii erityisen hyvin lääketeollisuudesta kiinnostuneelle hakijalle! Työskentely tapahtuu asiakkaamme viihtyisässä ja avarassa toimistossa. Hyvin projektissa pärjäävällä voi olla mahdollisuus vastaavanlaiseen projektiin marras-joulukuussa, tai muihin mielenkiintoisiin tehtäviin Baronan kautta!

Mikäli olet etsimässä lisätienestejä ja olet käytettävissä kokoaikaisesti pari viikkoa loka-marraskuun vaihteessa, haethan tehtävää heti. Projekti alkaa jo 25.10., joten teemme valintoja tehtävään nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Barona Teollisuuden Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi