Huoltoasentaja Lidl Järvenpään jakelukeskukseen

Työpaikat / Huoltoasentaja Lidl Järvenpään jakelukeskukseen

Huoltoasentaja Lidl Järvenpään jakelukeskukseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Järvenpää Hyvinkää Vantaa Mäntsälä Asennus/huolto Tekniikka Lidl Suomi Ky

Etsimme asiakkaallemme Suomen Lidl Ky:lle huoltoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen jakelukeskuksen kiinteistön monipuolisiin huolto- ja kunnossapitotöihin Järvenpäähän. Töitä tehdään pääasiassa päivävuorossa.

Huoltoasentajana tehtäviisi sisältyy mm. kiinteistön järjestelmien, kuten sprinkleri-, ilmanvaihto- ja taloautomaatiojärjestelmien tarkastusta, huoltoa, kunnossapitoa ja operointia. Tehtäviisi sisältyy myös myymälässä käytettävien koneiden, kuten lattiapesukoneiden ja lavansiirtovaunujen tilaaminen myymälän käyttöön ja tarvittaessa niille suoritettavia huoltotoimenpiteitä. Vaikka työvuorot pääasiassa sijoittuvat päiväaikaan, sisältyy työhön myös säännöllisesti päivystysvuoroja arki-iltaisin ja viikonloppuisin.

Toivomme hakijalta

  • soveltuvaa tekniikan alan koulutusta (esim. LVI tai sähkö)
  • osaamista teknisestä kiinteistön huollosta
  • hyvää suomen kielen osaamista
  • hyviä tietoteknisiä taitoja

Eduksi katsomme vähintään tyydyttävän englannin kielen osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot.

Tehtävään soveltuu hyvin jo kiinteistöhuollosta kokenut konkari tai uransa alkupuolella oleva tulevaisuuden osaaja. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut ja hyvä asenne työntekoa kohtaan.

Tarjoamme monipuolisen huoltoasentajan tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi etenkin kiinteistön teknisistä huoltotöistä. Tehtävään sinulle annetaan kattava perehdytys ja saat tueksesi ammattitaitoisen huoltotiimin.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja Baronalta antaa Niko Timonen puhelimitse: 044 460 2072 tai sähköpostitse niko.timonen@barona.fi