Operaattoriksi anturituotantoon Vaisala Oyj:lle

Työpaikat / Operaattoriksi anturituotantoon Vaisala Oyj:lle

Operaattoriksi anturituotantoon Vaisala Oyj:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Teollisuus/tuotanto Vaisala Oyj

Oletko kiinnostunut moderneista tuotantotiloista, mielenkiintoisista laitteista ja työstä automaatiolinjan operaattorina? Etsimme nyt Vaisalalle operaattoria anturien valmistukseen ja testaukseen.

Haemme Vaisalan siistiin ja moderniin tuotantoympäristöön Vantaanlaaksoon operaattoria kosteus-, paine- ja kaasuantureiden valmistus ja testaus tehtäviin. Työsi koostuu antureiden valmistuksesta ja testauksesta pääosin automaatiolinjalla. Tehtäviisi sisältyy kokoonpanon laadun tarkkailu, inventoinnit, sekä osallistuminen tuotannon kehitysprojekteihin.

Töitä tehdään arkisin liukuvan työajan puitteissa, 40 tuntia viikossa, osana kannustavaa ja motivoitunutta tiimiä. Työsuhde on alkuun neljän kuukauden määräaikaisuus, mutta hyvin työssään pärjäävälle on aito mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta aitoa kiinnostusta työtä kohtaan, oppimishalukkuutta sekä asianmukaista ammatillista koulutusta tai aiempaa kokemusta elektroniikkalaitteiden kokoonpanosta, tai vaihtoehtoisesti operaattorityöstä. Hyvä asenne ja tarkka työote ovat avaintekijöitä työssä menestymisen kannalta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tai jos join mietityttää kysymyksiin vastaa Baronan rekrytointikonsultti Anneli Mäki, minut tavoitat parhaiten sähköpostilla anneli.maki@barona.fi tai puhelimitse 044 491 4213.