Tuotantotyöntekijä piensarjatuotantoon

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä piensarjatuotantoon

Tuotantotyöntekijä piensarjatuotantoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Kerava Espoo Helsinki Teollisuus/tuotanto

Haemme yhteistyökumppanillemme Vantaalle pitkäaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen tuotanto-operaattoria piensarja- ja prototyyppituotannon tuotantovaiheeseen.

Työpäiväsi aikana osallistut polttokennostojen tuotantoon siistissä ja rauhallisessa tuotantoympäristössä. Työnkuvaasi kuuluu myös yksinkertaisia osavalmistustöitä automaattikoneilla sekä testausta. Käsiteltävät komponentit ovat erittäin herkkiä, joten olethan työtavoiltasi huolellinen ja tarkka. Olet omalta osaltasi vastuussa myös saapuvan tavaran vastaanotosta ja valmiiden tuotteiden lähetyksestä.

Työvaiheet ovat vielä suurilta osin manuaalisia ja osa valmistusmenetelmistä on vielä työn alla. Saat työssäsi kattavan perehdytyksen. Työskentelet pienessä 5 hengen tiimissä.

Moderni tuotantotila sijaitsee Vantaan Koivuhaassa. Työtä tehdään liukuvassa päivävuorossa, joten mahdolliset arjen menot saa hyvin sovitettua työn oheen. Työsuhde on alkuun 6 kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen jatko on mahdollista. Työt alkavat sovitusti kesän aikana.

Toivomme sinulta:

Aiempaa tuotantotyökokemusta huolellisista ja tarkkuutta vaativista tehtävistä

Halua työskennellä kasvuvaiheessa olevassa yrityksessä, jossa valmistusprosesseja ei ole hiottu vuosikymmeniä

Rohkeutta ja uskallusta antaa mielipiteitä työvaiheiden kehitykseen

Hyvää työasennetta ja kykyä kyseenalaistaa

Ammattiosaamisestasi tarjoamme:

Joustavat työajat päivävuorossa

Mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa teknologian kehitykseen kasvavassa yrityksessä

Mahdollisuuden vaikuttaa työn sisältöön ja työmenetelmiin

Kilpailukykyisen palkkauksen

Kollegoiden täyden tuen sekä kattavan koulutuksen tehtäviin

Mikäli näet itsesi ilmoituksen perusteella työnkuvassa, jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Jos jokin mietityttää ennen hakemuksen jättämistä, voit rohkeasti olla yhteydessä Tommi Puustiseen, tommi.puustinen@barona.fi