Raskaan kaluston asentaja

Työpaikat / Raskaan kaluston asentaja

Raskaan kaluston asentaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kuopio Siilinjärvi Leppävirta Asennus/huolto Logistiikka/kuljetus/liikenne Tekniikka Suomen Euromaster Oy

Oletko etsimämme tiimimme puuttuva rengasalan ammattilainen? Haemme Kuopion palvelupisteeseemme KAHTA RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA

Haemme ammattitaitoista raskaan kaluston rengasasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopioon. Omaat kiinnostuksen alaan sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu raskaan kaluston rengasasennukset, olet 24/7 päivystysringin jäsen ja teet tarvittaessa myös henkilö- ja pakettiautojen rengasasennuksia.

Osallistut omalta osaltasi myös palvelupisteen kehittämiseen ja prosessien läpivientiin konseptimme vaatimalla tavalla.

Hakijalta toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, työtä pelkäämätöntä asennetta, joustavuutta sekä kokemusta raskaan kaluston rengasasennuksista. Kokemus henkilö- ja pakettiautojen rengasasennuksista sekä autohuollosta katsotaan eduksi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja oppimishaluinen, mutta myös reilu tiimipelaaja. Toivomme, että sinulta löytyy myös C-kortti.

Suomen Euromaster Oy tarjoaa näköalapaikan rengaspalveluiden ja autohuollon parissa alan ammattilaisille ja sellaiseksi haluavalle. Kattava verkostomme ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen sekä oman halun ja mielenkiinnon mukaan omissa työtehtävissä kehittymisen sekä mahdollisuuden yrityksen sisällä kasvaa vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan osaksi ammattilaisten joukkoa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 21.11.2021 mennessä.

Haku toteutetaan rekrytointitoimeksiantona, haun kumppanina toimii Barona. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan Euromasterille. Yhteydenottoihin vastaa arkisin Aleksi Heinonen 0505764153