Tuotanto-operaattori polttokennojen valmistukseen Elcogenille!

Työpaikat / Tuotanto-operaattori polttokennojen valmistukseen Elcogenille!

Tuotanto-operaattori polttokennojen valmistukseen Elcogenille!

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Kerava Tuusula Teollisuus/tuotanto Elcogen Oy

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Elcogenille tuotanto-operaattoria polttokennojen valmistuksen pariin määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Työpäiväsi aikana osallistut polttokennostojen tuotantoon siistissä ja rauhallisessa tuotantoympäristössä. Työnkuvaasi kuuluu myös yksinkertaisia osavalmistustöitä automaattikoneilla sekä testausta. Käsiteltävät komponentit ovat erittäin herkkiä, joten olethan työtavoiltasi huolellinen ja tarkka. Olet omalta osaltasi vastuussa myös saapuvan tavaran vastaanotosta ja valmiiden tuotteiden lähetyksestä.

Työvaiheet ovat vielä suurilta osin manuaalisia ja osa valmistusmenetelmistä on vielä työn alla. Saat työssäsi kattavan perehdytyksen ja pääset osaksi pientä ja tiivistä 5 hengen tiimiä. Elcogenin modernit tuotantotilat sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työtä tehdään liukuvassa päivävuorossa, joten mahdolliset arjen menot saa hyvin sovitettua työn oheen. Työsuhteessa rekrytoidut suoraan Elcogenin työntekijäksi, alkuun 10 kuukauden määräaikaisuuteen, jonka jälkeen mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen on mahdollista. Työt alkavat sovitusti loka-marraskuun aikana.

Toivomme sinulta:

• Aiempaa tuotantotyökokemusta huolellisista ja tarkkuutta vaativista tehtävistä

• Halua työskennellä kasvuvaiheessa olevassa yrityksessä, jossa valmistusprosesseja ei ole hiottu vuosikymmeniä

• Rohkeutta ja uskallusta antaa mielipiteitä työvaiheiden kehitykseen

• Hyvää työasennetta ja kykyä kyseenalaistaa

Ammattiosaamisestasi tarjoamme:

• Joustavat työajat päivävuorossa

• Mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa teknologian kehitykseen kasvavassa yrityksessä

• Mahdollisuuden vaikuttaa työn sisältöön ja työmenetelmiin

• Kilpailukykyisen palkkauksen

• Kollegoiden täyden tuen sekä kattavan koulutuksen tehtäviin

Mikäli näet itsesi ilmoituksen perusteella työnkuvassa, jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa ja kaikki kysymykset, sekä hakemukset tulee osoittaa Baronalle. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Jos jokin mietityttää ennen hakemuksen jättämistä, voit rohkeasti olla yhteydessä Baronan rekrytointikonsultti Anneli Mäkeen, anneli.maki@barona.fi