Aloitteleva mekaaninen asentaja teollisuuteen

Työpaikat / Aloitteleva mekaaninen asentaja teollisuuteen

Aloitteleva mekaaninen asentaja teollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Tuusula Kerava Järvenpää Asennus/huolto Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Etsimme arvostetulle asiakkaallemme aloittelevaa mekaanista asentajaa teollisuuskohteen asennus-, huolto- ja kunnossapitotöihin Helsinkiin. Tarjolla on alkuun arviolta kolmen kuukauden määräaikainen työsuhde, jossa tehtävän menestyksekäs hoitaminen voi avata mahdollisuudet myös pidempään työsuhteeseen. Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa.

Mekaanisena asentajana olet osaltasi mahdollistamassa tuotantoprosessin sujuvuutta tehden monipuolisesti ennakkohuoltoja, reaktiivista kunnossapitoa sekä uuden laitteiston asennuksia. Tyypillisiä tehtäviä ovat muun muassa erilaiset laakereiden ja hihnojen vaihdot sekä pienimuotoiset hitsaustyöt (HUOM. Tehtävä ei edellytä hitsauspätevyyksiä). Alkuun pääset osaavien kollegoiden opastamana ja sinut perehdytetään uusiin tehtäviisi.

Hakijalta toivomme:

  • teknisen alan koulutusta (esim. koneenasentaja) tai aiempaa kokemusta huolto- ja kunnossapitotöistä
  • voimassa olevia Työturvallisuus- ja Tulityökortteja
  • hitsausosaamista (hitsauspätevyyksiä ei edellytetä)
  • työteliästä ja motivoitunutta työskentelyotetta.

Eduksi katsomme:

  • metallintyöstömenetelmien tuntemuksen (mm. sorvaus)
  • tehtävää tukevan harrastustaustan.

Tarjoamme sinulle kannustavasti palkatun työn osana ammattitaitoista tiimiä. Asiakkaamme perehdyttää uuden tekijän tehtäviinsä. Tarjolla on alkuun arviolta kolmen kuukauden määräaikainen työsuhde, jossa tehtävän menestyksekäs hoitaminen voi avata mahdollisuudet myös pidempään työsuhteeseen. Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta. Avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa antaa tarvittaessa Baronalla Perttu Piispa sähköpostiosoitteesta perttu.piispa@barona.fi tai puhelimitse numerosta 050 471 3321 (tavoitettavissa ma, ke ja pe).