Tuotantotyöntekijä kokoonpanoon Planmecalle

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä kokoonpanoon Planmecalle

Tuotantotyöntekijä kokoonpanoon Planmecalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Teollisuus/tuotanto Planmeca Oy

Haemme yhteistyökumppanillemme Planmecalle tuotannon työntekijöitä monipuolisiin kokoonpanotehtäviin, päivävuoroon.

Planmecalla pääset työskentelemään monipuolisissa hammashoito- ja röntgenlaitteiden valmistustehtävissä. Tehtävänkuvasi sekä vastuusi on mahdollista määritellä kokemuksen mukaan, joten haethan rohkeasti mukaan kokemustasostasi riippumatta.

Työtehtäviisi kuuluu mekaanista/sähkömekaanista kokoonpanotyötä. Työstettäviä laitevariaatioita on useita, joten ajan kanssa pääset kehittymään tehtävissäsi monipuoliseksi teollisuustyön ammattilaiseksi.

Töitä tehdään päivävuorossa arkisin ja työt alkavat liukumalla 7:00-8:00 välillä. Tehtävä on kokoaikainen, joten työaika on 37,5h/vko eli 7,5h/pvä. Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Barona Teollisuuden kanssa alustavasti tammikuun 2021 loppuun. Hyvin pärjäävällä on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta teknisen alan peruskoulutusta (esim. elektroniikka-, sähkö- tai koneasentaja), aiempaa kokemusta teollisista valmistustehtävistä tai teknisiä taitoja esimerkiksi harrastuneisuuden parista. Asenne ratkaisee, hakemallamme henkilöllä on kehitysmyönteinen ja oppimishaluinen ote työntekoon.

Tehtävä edellyttää suomen kielen osaamista, sekä hyvää fyysistä peruskuntoa työn luonteesta johtuen.

Planmeca tarjoaa siistin päivätyön Helsingin Herttoniemessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palkkauksen osalta noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaista peruspalkkausta, lisäksi pääset kuukauden jälkeen motivoivan tuotantopalkkiomallin piiriin. Työssäsi pääset valmistamaan ihmisten terveyttä parantavia laitteita hyvässä työporukassa.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi tai puh. 044 491 4213.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.