Baaritarjoilija Kämp Collection hotelleihin

Työpaikat / Baaritarjoilija Kämp Collection hotelleihin

Baaritarjoilija Kämp Collection hotelleihin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Hotelli- ja ravintola-ala Nordic Choice Oy

Löytyykö sinulta aitoa empaattista asiakaspalveluosaamista? Haluatko kehittää taitojasi Kämp Collection Hotelsissa, Suomen hotelli- ja ravintola-alan johtavassa yrityksessä? Kämp Collection Hotels on osa pohjoismaalaista itsenäisten hotellien perhettä Nordic Hotels & Resorts. Meidät omistaa norjalainen Nordic Choice Hotels -konserni.

Voit olla jo alalla työskennellyt ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva baaritarjoilija.

Sinulta toivomme, että olet positiivinen, ulospäinsuuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen, joka haluaa oppia lisää! Olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden viihtyvyydestä ja palvelet heitä kiireessäkin hymyssä suin. Etsimme henkilöitä, jotka voivat osa-aikaisesti työskennellä Kämp Collectionin eri toimipisteissä, pääset yhdistämään työvuorot joustavasti muun elämäsi kanssa.

Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme, että sinulla on hygieniapassi.

Töitä on tarjolla koulutuksen jälkeen, pääasiallisesti Kämp Collection hotelleissa: St. George, Haven, Lilla Roberts, Klaus K, Glo Art, Glo Kluuvi, Glo Sello ja Kämpissä.

Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin. Lisätunteja on mahdollista poimia myös aamiaiselta ja meetings & events osastoltamme.

Tehtävään valittavalta edellytetään voimassa olevaa työnteko-oikeutta Suomessa.