Service Desk-experter till TietoEvry

Työpaikat / Service Desk-experter till TietoEvry

Service Desk-experter till TietoEvry

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vaasa Pietarsaari Seinäjoki Kokkola IT/tietoliikenne TietoEVRY Oyj

Brinner du för problemlösning och datateknik? Vill du växa och utvecklas som expert inom IT-branschen? Fantastiskt! Tillsammans med oss får du påverka hur digitaliseringen hjälper miljoner nordbor genom att lösa våra kunders problem som en del av ett sakkunnigt team. Vi söker nu Service Desk-experter till fasta anställningar med mångsidiga arbetsuppgifter i Vasa – detta kan vara din chans!

Gör avtryck och var med och forma framtiden tillsammans med oss!

Du får en riktig chans att påverka samhället – vi utvecklar mjukvara som underlättar livet, allt från e-hälsotjänster till statsförvaltning och från Coronaguiden till HRT-mobilappen. Visste du att vi deltar i utvecklingen av Vasa som den första koldioxidneutrala staden?

Du blir del av en gemenskap där människor respekteras och uppskattas. Fråga vem som helst, det bästa hos oss är våra sakkunniga kollegor och toppteam. Kom precis som du är och gör ditt arbete som du vill. För oss utgör mångfald och inkludering hörnstenar för en inspirerande arbetsplats och genom olikheter främjar vi innovation.

Möjlighet till att växa och lära sig. Hos oss tar lärandet aldrig slut, eftersom du har tillgång till de bästa verktygen och en miljö där du kan utveckla dig själv. Vare sig det handlar om att lära sig IT-teknik eller att utveckla kompetens inom affärsverksamhet får du det stöd du behöver av oss! Hos oss är lärande en livsstil.

Ett uppstartsföretags attityd kombinerat med storföretagets fördelar – hos oss kan du uppleva de bästa sidorna av båda världar. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lönenivå och en utmärkt balans mellan arbetsliv och fritid. Vi erbjuder dig de verktyg som behövs så att du kan organisera ditt arbete, och framför allt ditt liv på ett sätt som passar dig allra bäst.

Som en del av vårt Service Desk-gäng

 • tar du emot och löser företagskunders IT-problem på svenska och engelska
 • får du en fast anställning vid TietoEVRY i Vasa Finland
 • får du en sakkunnig och stöttande arbetsgemenskap som ingår i en känd internationell organisation
 • får du en chans att växa och utvecklas som expert inom IT-branschen
 • får du lösa utmanande, intressanta och omväxlande problem
 • får du alla verktyg som du behöver såsom telefon, laptop och andra redskap för arbete

Typiska problemsituationer handlar om bland annat arbetsstationer, servrar, skrivare, nätverk, mobilapparater samt olika mjukvaror. Vid behov eskaleras supportärenden till andra nivåns expertteam eller närsupport, men utgångsläget är att problemsituationer blir lösta första gången kunden tar kontakt.

Av dig önskar vi

 • äkta intresse för kundtjänstarbete inom IT-problemsituationer
 • lämplig IT-examen eller studier som är i slutskedet (t.ex. datanom, IT-tradenom)
 • stark kompetens inom Windows arbetsstationsmiljö
 • Goda kunskaper i Microsoft Office-produktserien
 • initiativrikhet, ansvarsfullhet och noggrannhet
 • mångsidig problemlösningsförmåga och ett kundorienterat tillvägagångssätt
 • vi förväntar oss att du talar flytande svenska och engelska
 • Kompetens inom ServiceNow ses som en merit
 • att du är en skicklig problemlösare och att du trivs i en arbetsmiljö som ibland är hektisk

Barona IT Oy sköter rekryteringen, men du kommer att anställas direkt av TietoEVRY. Blev du intresserad? Skicka din ansökan med CV till oss så snart som möjligt, eftersom vi går igenom ansökningar redan under ansökningstiden.

Vi genomför alla intervjuer på ett säkert och enkelt sätt genom videointervjuer. Vår rekryteringsprocess framskrider som vanligt på distans. För de personer som väljs måste en bakgrundskontroll med lyckat resultat kunna genomföras för att ett anställningsförhållande ska kunna ingås.