Varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Työpaikat / Varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hyvinkää Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö vakituista työsuhdetta mukavassa työporukassa, vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä lähellä Hyvinkään keskustaa?

Asiakkaamme etsii joukkoonsa jo varastokokemusta, mutta sitäkin enemmän reipasta asennetta omaavaa varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Töitä tehdään arkipäivisin tilanteen ja tarpeen mukaan niin aamu-, päivä- kuin iltavuoroissa klo 6-22 välisenä aikana. Työtunteja on viikossa vähintään 30, mutta useimmiten tarjolla on vuoroja viitenä päivänä viikossa.

Työntekijältä odotetaan kokemusta varastotyöstä ja trukkien käytöstä. Eduksi katsotaan korkeakerääjän tai työntömastotrukin käyttökokemus. Odotamme että tahdot sitoutua työpaikkaan pitkälle tulevaisuuteen.

Tärkeimmät kriteerit valittavalle henkilölle ovat kuitenkin omatoiminen, tunnollinen ja reipas asenne. Tehtäviin koulutetaan hyvin ja ne ovat muokattavissa henkilön oman osaamisen ja toiveiden mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi haettavan tekijän kuvauksesta, laitathan hakemuksesi heti! Työpaikka täytetään heti oikean henkilön löytyessä.