Myyjä päivittäistavarakauppoihin Kyrönmaalle!

Työpaikat / Myyjä päivittäistavarakauppoihin Kyrönmaalle!

Myyjä päivittäistavarakauppoihin Kyrönmaalle!

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Laihia Isokyrö Vaasa Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät

Haemme kaupanalan työntekijää päivittäistavarakauppoihin Kyrönmaalle! Oletko asiakaspalveluhenkinen tekijätyyppi, jonka hymy pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko työstä ihmisten kanssa? Onko sinulla jo entuudestaan kokemusta kaupanalalta? Jos vastasit johonkin kysymyksistä kyllä, voit olla meidän etsimämme työntekijä!

Myyjän työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu pääpainotteisesti kassatyöskentelyä, mutta myös hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat aamusta iltaan ja arkeen sekä juhlaan. Perehdytämme sinut tehtävään.

Haemme tekijää, joka voi sitoutua tekemään vähintään 10-15h/vko vuoden loppuun asti. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä useissa eri yksiköissä, halutessasi myös Vaasan alueella. Baronan työntekijänä pääset tutustumaan erilaisiin kauppoihin ja saat samalla monia uusia työkavereita!

Hakijan eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus kaupanalalta
  • Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä
  • Suomen ja ruotsin kielen taito
  • Veikkausosaaminen
  • Joustava, oma-aloitteinen ja positiivinen asenne
  • Hyvä paineen- ja stressinsietokyky

Työsopimus solmitaan Baronan kanssa. Me tarjoamme Sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti Sinulle sopivina ajankohtina.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva asiakaspalvelija, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset. Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löytyessä.