King Team Member BURGER KING Jyväskylä

Työpaikat / King Team Member BURGER KING Jyväskylä

King Team Member BURGER KING Jyväskylä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Jyväskylä Muurame Laukaa Hotelli- ja ravintola-ala Restel Fast Food Oy

Kingejä tyyppejä Keljon ja Matkakeskuksen BURGER KINGIIN!

Hei kingi tyyppi, etsimme juuri sinua Keljon ja Matkakeskuksen Burger Kingiin! Ole oma itsesi ja hae mukaan, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

Mitä se kingiduuni on? Tutustu tästä #tiktok #kingiduuni #burgerking

#Kingikalenteri

Etsimme täydennystä Jyväskylän kingijengiin. Tällä hetkellä töitä on tarjolla henkilölle, joka voisi työskennellä arkisinkin joustavasti eri vuoroissa kaikkina ravintolan aukioloaikoina. Voit työskennellä joko keikkaluontoisesti tai solmia toistaiseksi voimassa olevan, isommalla tuntimäärällä olevan vakituisen sopimuksen.

#Kingiasenne

Burger Kingeissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee! Tämä pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä! Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää.

#Oleomaitsesi

Burger Kingin ”Be your way -filosofia” toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Burger Kingissä opit paljon niin asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, keittiöpuolen tehtävistä, luovasta ongelmanratkaisusta kuin vuorovaikutuksestakin ihanan tiimisi ympäröimänä!

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä voit olla täysin oma itsesi ja työskentely on niin mahtavaa, että et enää halua lähteä #Kingijengistä! Tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa.

Barona toimii rekrytoinnin kumppanina, keikkatyössä solmit työsopimuksen Baronan kanssa ja isommalla tuntimäärällä tulet työllistymään suoraan Restel Fast Food Oy:n alaisuuteen.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.

Tahdomme kuulla sinusta, mutta haethan pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!