Erikoistavarakaupan kausimyyjiä Emotion-myymälöihin: Redi, Hakaniemi, Tripla, Itäkeskus, Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Erikoistavarakaupan kausimyyjiä Emotion-myymälöihin: Redi, Hakaniemi, Tripla, Itäkeskus, Helsinki, HOK-Elanto

Erikoistavarakaupan kausimyyjiä Emotion-myymälöihin: Redi, Hakaniemi, Tripla, Itäkeskus, Helsinki, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Emotionit sijaitsevat erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella erikokoisissa kauppakeskuksissa. Emotionista löydät kaiken kauneudesta! Meidän tavoitteemme on saada asiakas hymyilemään ja yllättymään saamastaan palvelusta. Siihen on saattanut sisältyä siveltimen sutinaa, värien kanssa leikittelyä, vinkkejä, harjoittelua, asiantuntemusta, kuuntelemista, vastauksia pulmiin, hyvää oloa tai kaikkea tätä.

Etsimme nyt tiimeihimme kausimyyjiä, jotka ovat innostuneita kosmetiikan ammattilaisia, joko valmiita kosmetologeja tai pian valmistuvia.

Kosmetiikan myyjän työ on monipuolista ja innostavaa työtä. Siihen kuuluu asiakkaan huomioiminen/tervehtiminen, asiakkaan tarpeisiin tutustuminen, ratkaisujen löytäminen ja viimeistely hyvällä fiiliksellä. Se, miten asiakas kokee meidän palvelumme, on ratkaisevaa. Myyjämme ovat avainasemassa jokaisessa työvuorossaan rakentamassa Emotion -kulttuuria ja asiakkaan odotukset ylittävää palvelukokemusta. Me haluamme nostaa riman korkealle ja puhua elämyksistä. Kun pystymme ylittämään asiakkaan odotukset ja vaikuttamaan tavalla, josta jää positiivinen & iloinen tunne, hän palaa uudestaan.

Tarjoamme sinulle innostavan näköalapaikan kauneuden maailmaan. Monipuolisia, vaihtelevia työtehtäviä. Vakaan ja turvallisen työnantajan. HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut.

Odotamme sinulta aitoa halua auttaa asiakasta, mahdollisuutta tehdä työtä myymälän aukioloaikoina painottuen iltaan ja viikonloppuun. Toivomme, että voit sitoutua työhön koko määräaikaisuuden ajaksi.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 25h/vko
  • Työsuhdemuoto: määräaikainen 1.11.2021-9.1.2022

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Sokos-Emotion ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.