Myyntipäällikkö

Työpaikat / Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Myyntitehtävät Tekniikka Vähittäis- ja tukkukauppa KSS Energia Oy

Innostutko myynnistä ja nautit asiakaskohtaamisista? Onko intohimosi löytää uusia mielenkiintoisia asiakkaita ja olla mukana kiihdyttämässä liiketoiminnan kasvua? Löytyykö sinulta energiaa, oletko rohkea ja haluatko saavuttaa tuloksia? Jos vastasit kyllä, saatat olla KSS Energian uusi myyntipäällikkö!

Asiakkaamme KSS Energia kehittää palveluja asiakkaille yhdessä kumppaniensa kanssa ja myy sähköä, lämpöä ja kaasua sekä energiaosaamista ja –ratkaisuja. Haemme nyt heille uutta myyntivoimaa kiihdyttämään kasvua!

Myyntipäällikkönä vastaat uusien yritysasiakkuuksien hankinnasta ja uusmyynnistä. Tunnistat potentiaaliset pk-sektoriin kuuluvat asiakkaat ja päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu kontaktointi puhelimitse sekä tapaamiset ja neuvottelut asiakkaiden kanssa. Keskityt työssäsi sähkömyyntiin, mutta kartoitat asiakkaiden tarpeet myös muiden palveluiden osalta. Työskentelet osana myyntitiimiä, mutta vastaat itsenäisesti alueellasi asetettujen sekä määrällisten että laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta. Työskentelyalueenasi on pääkaupunkiseutu ympärysalueineen.

Tehtävään edellytämme aikaisempaa kokemusta tavoitteellisesta yritysmyyntityöstä. Olet tottunut toimimaan tuloshakuisesti ja nautit uusien ihmisten kontaktoinnista sekä kohtaamisista. Tehtävässä pärjää vuorovaikutustaitoinen ja työskentelyotteeltaan aktiivinen myynnin lainalaisuudet tunteva henkilö, joka tekee töitä rohkeasti menestyksensä eteen. Työkielenä on suomi, mutta saatat tarvita myös englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa. Saat työhön hyvän perehdytyksen lisäksi kannustavan työyhteisön tuen arjessa menestymiseen. Sinulla on tehtävässä hyvät onnistumisen mahdollisuudet, asiakaskuntasi on laaja ja myyntiprosessi on mietitty kuntoon. Itsenäisessä roolissa saat mahdollisuuden organisoida omaa työviikkoasi.

Työtä tehdään kotikonttorilta, mutta toinen konttorisi on asiakkaiden luona. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Tehtävässä on kiinteä takuupalkka sekä työn onnistumiseen sidottu provisiomalli. Työn aloitusajankohta on sopimuksen mukaan.

Jos koit, että työurasi seuraava askel on tässä, hae rohkeasti jo tänään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään lisätietoa Heikki Inhala Baronalta.