Asennuskoordinaattori Digital Signage projektiin

Työpaikat / Asennuskoordinaattori Digital Signage projektiin

Asennuskoordinaattori Digital Signage projektiin

Hakuaika päättyy 31.10.2021

Oulu Rovaniemi IT/tietoliikenne Asennus/huolto Infocare Oy

Oletko etsimässä uutta työtehtävää ja sinua kiinnostaa liikkuva työnkuva? Nautitko projektimaisesta työskentelystä sekä asioiden suunnittelusta? Löytyykö sinulta kokemusta jo vastaavista asennuskoordinointitehtävistä ja haluaisit päästä näyttämään taitojasi mielenkiintoisessa ja laajassa projektissa?

Asiakkaallamme InfoCarella on startannut syksyllä laaja valtakunnallinen asiakasprojekti, jossa tullaan asentamaan noin tuhanteen InfoCaren loppuasiakkaan toimipisteeseen asiakkaan konseptin mukainen digital signage ratkaisu. Olemme etsimässä nyt tähän projektiin mukaan asennuskoordinaattoria monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin. Tehtävässä pääset tekemään kartoituksia sekä asennussuunnitelmia eri kokoisiin ympäristöihin Pohjois-Suomen alueella. Työlläsi pidät huolen siitä, että asennustiimillä on valmis suunnitelma siitä, miten ja minne asennukset tehdään. Tulet pärjäämään tehtävässä, mikäli asennustyö on sinulle entuudestaan jo tuttua ja osaat hahmottaa mitkä paikat ja materiaalit toimivat näyttöjen asennuksiin parhaiten. Tässä tehtävässä teet myös tiiviisti yhtistyötä eri sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta hyviä kommunikointivalmiuksia ja kykyä hahmottaa isojakin kokonaisuuksia.

Työ on luonteeltaan hyvin liikkuvaa ja se edellyttääkin työntekijältä sitoutumista matkustustyöhön sekä joustavaa asennetta. Työskentelyalue on hyvin laaja ja se kattaa Pohjois-Suomen alueen. Työ edellyttää ajoittain useampien päivien yhtäjaksoista työskentelyä työskentelyalueen paikkakunnalla. Olethan siis valmis siihen, että joka ilta ei pääse palaamaan yöksi kotiin? Työtä tehdään pääsääntöisesti toimistoaikojen puitteissa, mutta työpäivien pituutta saattaa venyttää matkustaminen kohteiden välillä. Työpäivän päätteeksi saatetaan siis jo lähteä ajamaan uuteen kohteeseen seuravan päivän töitä varten. Työ jakaantuu pääasiallisesti aina neljälle päivälle viikossa, yhden päivän ollessa ns tuntien tasauspäivä. Työ edellyttää B-ajokorttia ja oma auto on plussaa, muttei välttämättömyys.

Toivomme, että sinulta löytyisi jo kokemusta vastaavista asennuskoordinaattorin tehtävistä ja aitoa halua työskennellä yhdessä tiimin kanssa. Odotamme myös, että sinulla on kokemusta jonkinlaisesta asennustyöstä erilaisissa ympäristöissä. Asennustaitojen lisäksi toivomme sinulta hyviä IT-taitoja. Sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt kommunikoimaan ja raportoimaan työtä niin suomen kuin englannin kielellä. Kyseessä on iso kokonaisuus ja paljon liikkuvia osia, ja sen vuoksi toivomme sinulta hyviä organisointi ja koordinointitaitoja sekä kykyä työskennellä johdonmukaisesti myös paineen alla.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää vuoden 2022 marraskuun loppuun. Työ on kokoaikainen (37,5h/vko). Tehtävässä suunniteltu aloittaminen tapatuu joulukuun aikana. Työsuhteen virallisena työantajana tulee toimimaan Barona IT Oy. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään tarvittaessa turvallisuusselvitys.

Aloitamme hakemuksien käsittelyn sekä haastattelut Baronalla samantien, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!