Tuotantotyöntekijöitä Naapurin Maalaiskanalle Lietoon

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä Naapurin Maalaiskanalle Lietoon

Tuotantotyöntekijöitä Naapurin Maalaiskanalle Lietoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku Lieto Aura Loimaa Forssa Raisio Elintarviketeollisuus Teollisuus/tuotanto Muu Naapurin Maalaiskana Oy

Naapurin Maalaiskana Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen, siipikarjaan erikoistunut yritys ja olemme nykyisin osa kansainvälistä Scandi Standard -pörssiyhtiötä. Meillä on yksi alamme uudenaikaisimmista tuotantolaitoksista Pohjoismaissa. Tehtaamme sijaitseen Turun seudulla Liedossa, jossa valmistamme tuotteita vähittäiskauppaan ja HoReCa-asiakkuuksiin. Panostamme toiminnassamme laatuun ja pyrimme aina sloganimme mukaisesti tuottamaan Parasta kanaa. Yrityksessämme toimii tällä hetkellä noin 210 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 50 Meur. Tule mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme!

Haemme Asiakkaallemme tekijöitä tuotantoon. Tuotantotyöntekijä työskentelee tuotannon linjatyössä leikkaamossa, sekä pakkaamossa, teurastamolla tai varasto-/ lähettämötehtävissä. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkaa työskentelytapaa.

Työ on keskeytyvää 2-vuorotyötä (viikonloput vapaat) ja työajat ovat 6-14 / 14-22 tai 6.30-14.30 / 14.30-22.30. Tuotantotilojen työskentely lämpötila on +4 astetta. Katsommekin eduksi kokemuksen linjatyöstä, vuorotyöstä sekä kylmätilatyöskentelystä. Työssä tarvitaan yhteistyökykyä, ymmärrystä ruokateollisuuden hygieniasäännöistä ja kiinnostusta ruoan valmistuksesta.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme vähintään 18 vuoden ikää ja hygieniapassia. Salmonellatodistus on pakollinen ja se järjestetään työnantajan puolelta. Sinulla tulee olla oma auto käytettävissäsi, sillä julkinen liikenne ei kulje tehtaan vuorotyöhön sopivina aikoina. Sinulla tulee olla hyvä suomen ja/ tai englannin kielen taito.

Työsopimus on määräaikainen ja se solmitaan yli puoleksi vuodeksi. Työaika on 40 tuntia viikossa. Työt alkavat marraskuun aikana. Palkka määräytyy Elintarvikealan lihateollisuuden TES:n mukaisesti.

Voit hakea työpaikkaa nyt myös helposti nopea haun kautta ja täyttää hakemustasi myöhemmin. Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita hakemusta tulemaan pikimmiten, sillä paikat täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa.