Junior integraatiospesialisti

Työpaikat / Junior integraatiospesialisti

Junior integraatiospesialisti

Hakuaika päättyy 28.10.2021

Helsinki IT/tietoliikenne

Oletko IT-urasi alkutaipaleella ja sinulla on palava halu kasvaa integraatioylläpidon ja kehitystehtävien ammattilaiseksi? Löytyykö sinulta intohimoa integraatioita ja datankäsittelyä kohtaan? Oletko elementissäsi Excel-taulukoiden parissa? Etsimme junior integraatiospesialistia, joka on innokas kehittymään alan ammattilaiseksi asiakkaamme inspiroivassa ja ammattitaitoisessa IT-tiimissä

Junior integraatiospesialistin rooli

Junior spesialistina työskentelet osana IT-tiimiä asiakkaamme viihtyisissä tiloissa Helsingissä. Roolissasi pääset oppimaan ja kasvamaan integraatioylläpidon ja -kehityksen ammattilaiseksi kokeneen integraatioarkkitehdin opissa. Urasi alussa päiväsi koostuvat mm. tuotannollisista integraatiotehtävistä datan parissa, virheiden korjauksista ja ongelmien selvittelyistä. Ajan kuluessa urapolkusi muokkautuu ja laajenee kiinnostuksen, taitojen sekä kokemuksen kasvaessa esimerkiksi kehitystehtäviin.

Etsimme henkilöä, joka on innostunut ja motivoitunut tilaisuudesta kasvaa pitkäjänteisesti alan parhaiden ammattilaisten opissa. Taustaltasi olet esimerkiksi insinööri, joka viimeistelee opintojaan tai olet jo ehtinyt hankkimaan hieman kokemusta alalta harjoitteluiden tai ensimmäisten työpaikkojen kautta. Arvostamme myös harrastuneisuutta ja vapaa-ajan projektitöitä, kerrothan myös näistä meille lisää hakemuksessasi! Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta tietokantoihin, sujuvia Excel-taitoja, sekä innostusta integraatioihin ja datankäsittelyyn.

Tehtävä on mahtava tilaisuus motivoituneelle ja sitoutuneelle henkilölle. Pääset mukaan dynaamiseen ja ammattitaitoiseen ympäristöön, jossa pystyt kehittymään ammatillisesti alan huippuosaajaksi. Roolissa pääset nauttimaan asiakkaamme erinomaisesta työkulttuurista, jossa jokainen voi oppia toisiltaan ja ihmisten välinen viestintä on sujuvaa ja ystävällistä.

Tehtävässä työllistyt tehtävään Barona IT:n kautta määräaikaiseen 6kk työsuhteeseen. Tehtävässä on vahva optio pidempiaikaiselle uralle. Rooli on kokopäiväinen 37,5h/vk.

Toivomme sinulta:

  • Motivoitunutta, sinnikästä, huolellista ja itsenäistä työskentelyotetta
  • Sitoutuneisuutta ja kiinnostusta kasvaa roolissa pitkäjänteisesti
  • Soveltuvaa IT-alan koulutusta, esimerkiksi insinööri, tietojärjestelmätiede tai IT-tradenomi
  • Kokemusta tai ymmärrystä integraatioista ja datankäsittelystä
  • Sujuvia Excel taitoja
  • SQL, XML ja JSON tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin innostavassa ja modernissa ympäristössä, ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön sekä tiimin vahvan osaamisen ja uusimmat tekniset ratkaisut työsi tueksi. Saat loistavan mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi ja kehittää osaamistasi kasvavassa organisaatiossa

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille pikimmiten oheisen linkin kautta. Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla!

Töölönlahdenkatu 3 B, 00100 Helsinki