Myyjä Polarn O. Pyretin lastenvaateliikkeeseen Iso Omena Espoo

Työpaikat / Myyjä Polarn O. Pyretin lastenvaateliikkeeseen Iso Omena Espoo

Myyjä Polarn O. Pyretin lastenvaateliikkeeseen Iso Omena Espoo

Hakuaika päättyy 06.12.2021

Espoo Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa Kids Company Oy

Espoon Iso Omenan kauppakeskuksessa olevan lastenvaateliike Polarn O. Pyretin myymälän iloiseen ja vauhdikkaaseen myyjätiimiin tarvitaan vahvistusta! Haussa on myynnin ja asiakaspalvelun timantti: toimeentarttuva, oma-aloitteinen, visuaalista silmää ja tavoitteellisen työotteen omaava, suurella sydämellä ja sykkeellä tekevä MYYJÄ!

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se, mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli PO.P:n filosofia sopii omaasi ja haluat työskennellä laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa kiinnostaa, jatka lukemista. Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä. Jos siis haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, tämä saattaa olla juuri sinua varten. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen, palkkaryhmä B1. Työtunteja on tarjolla 10-15h/viikko painottuen ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Loma-aikoina töitä on tarjolla enemmänkin. Kotimyymäläsi sijaitsee Omenassa, mutta työvuoroja saattaa olla myös muissa pääkaupunkiseudun myymälöissämme.

Huomioithan, että etsimme pitkäaikaista työntekijää. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi oheisesta linkistä. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluin.

Piispansilta 9, 02230 Espoo