Tarjoilija Musiikkitalo, Helsinki

Työpaikat / Tarjoilija Musiikkitalo, Helsinki

Tarjoilija Musiikkitalo, Helsinki

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Restel Tapahtumaravintolat

Musiikkia, ruokaa, korkeatasoista asiakaspalvelua - tervetuloa duurivoittoiseen työhön osaksi ainutlaatuisen tapahtumaravintolan tiimiä! Etsimme aurinkoista asiakaspalvelijaa, joka nauttii monipuolisista tarjoilijan työtehtävistä lounaasta juhlaillallisiin, ja kahvilatyöstä cocktail-tilaisuuksiin. Pääset loistamaan sekä isossa tiimissä kuin myös itsenäisessä työssä.

Vastuualueesi

Musiikkitalon tarjoilijana toimit upeassa miljöössä ja monipuolisissa tehtävissä, huolehdit laadukkaasta asiakaspalvelusta ja työympäristöäsi siisteydestä.

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään mainiosti mikäli hallitset monipuoliset tarjoilijan taidot, sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Tehtävässä tarvitset myös hygenia- ja anniskelupassit. Sinulle maistuu monimuotoinen työ vauhdikkaan monipuolisessa työympäristössämme, niin yksintyöskennellessä kuin isossa porukassakin.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja ehdottomasti monipuolista työtä, tasokkaan ja uniikin työympäristön sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Lisäksi pääset Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työtuntien ollessa 112,5h/3vkoa. Myös pienemmät sopimustunnit on neuvoteltavissa mikäli sellainen on toiveesi. Töitä tehdään Musiikkitalon tapahtumien ja aukioloaikojen mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Onko tämä työpaikkailmoitus musiikkia korvillesi? Virittäydy tulevan työpaikkasi tunnelmaan, ja lähetä hakemuksesi meille pian! Musiikkitalon ravintolatoimintaa operoi Food & Events Restel Tapahtumaravintolat.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.