Huoltamokahvilatyöntekijä Shell, Laitila

Työpaikat / Huoltamokahvilatyöntekijä Shell, Laitila

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell, Laitila

Hakuaika päättyy 26.10.2021

Laitila Rauma Hotelli- ja ravintola-ala Shell HelmiSimpukka Laitila

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Tule kahvilatyöntekijäksi Shell Laitilan huoltoasemalle.

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä sekä pidät nälkäiset tiellä liikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita.

Laitila Shell HelmiSimpukka on auki vuorokauden ympäri, joten työ on kolmivuorotyötä ja sisältää myös yötyöskentelyä - tämän takia tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyden.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, keskimääräisen tuntimääräsi ollessa sovitusti 90h-102h/3vko. Tulet työllistymään Restel Liikenneasemat Oy:n alaisuuteen. Palkkaus MaraTES PR 2.

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi luemme aikaisemman asiakaspalvelu- tai keittiökokemuksen ehdottomasti eduksesi. Mikäli et kuitenkaan vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä