Kahvilatyöntekijä Musiikkitalo, Helsinki

Työpaikat / Kahvilatyöntekijä Musiikkitalo, Helsinki

Kahvilatyöntekijä Musiikkitalo, Helsinki

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Restel Tapahtumaravintolat

Musiikkia, ruokaa, korkeatasoista asiakaspalvelua - tervetuloa duurivoittoiseen työhön osaksi ainutlaatuisen tapahtumaravintolan tiimiä! Etsimme aurinkoista asiakaspalvelijaa, joka hallitsee erikoiskahvit ja työskentelee mieluusti tiimissä,sekä hallitsee myös yksintyöskentelyn taidot.

Vastuualueesi

Musiikkitalon kahvilatyöntekijänä/baristana, valmistat upeassa miljöössä maistuvat erikoiskahvit, huolehdit laadukkaasta asiakaspalvelusta ja työympäristöäsi siisteydestä.

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään mainiosti mikäli hallitset erikoiskahvien valmistuksen, sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Tehtävässä tarvitset myös hygenia- ja anniskelupassit. Sinulle maistuu monimuotoinen työ vauhdikkaan monipuolisessa työympäristössämme, niin yksintyöskennellessä kuin isossa porukassakin.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja ehdottomasti monipuolista työtä, tasokkaan ja uniikin työympäristön sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Lisäksi pääset Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen, työtuntien ollessa 112,5h/3vkoa. Myös pienemmät sopimustunnit on neuvoteltavissa mikäli sellainen on toiveesi. Töitä tehdään Musiikkitalon tapahtumien ja aukioloaikojen mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Onko tämä työpaikkailmoitus musiikkia korvillesi? Virittäydy tulevan työpaikkasi tunnelmaan, ja lähetä hakemuksesi meille pian! Musiikkitalon ravintolatoimintaa operoi Food & Events Restel Tapahtumaravintolat.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.