Kuljetussuunnittelija Scandic Transille Vaasaan

Työpaikat / Kuljetussuunnittelija Scandic Transille Vaasaan

Kuljetussuunnittelija Scandic Transille Vaasaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Mustasaari Vaasa Maalahti Laihia Kristiinankaupunki Logistiikka/kuljetus/liikenne Oy Scandic Trans Ab

OLETKO SINÄ SEURAAVA JOHNNY? Haemme uusia kuljetussuunnittelijoita Scandic Transille osaksi kuljetusalan ammattitaitoista työporukkaa! Toiminnan kasvaessa ja laajentuessa kovaa tahtia, etsimme lisää tekijöitä vahvistamaan nykyistä tiimiä. Scandic Trans on pohjoiseurooppalainen kuljetusyhtiö, joka on hoitanut kansainvälisiä maantiekuljetuksia Skandinaviassa ja Euroopassa yli 30 vuoden ajan turvallisesti, täsmällisesti ja luotettavasti.

Etsimme kuljetussuunnittelijoita niin Ruotsin kuljetusten kuin Norjan ja Tanskan kuljetusten ajojärjestelyyn. Tärkein työtehtäväsi on kommunikoida asiakkaiden kanssa sekä toimia kuljettajien esimiehenä. Tehtävässä loistaa tiimipelaaja, jolla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Kuljetussuunnittelijoilla on työssään tukena tiimi, joten kokonaisuuksien hallinta ja delegointitaidot ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Kuljetussuunnittelijan työ on monipuolista ja hektistä, joten hyvä paineen- ja stressinsietokyky, hyvät ongelmanratkaisutaidot ja ratkaisukeskeisyys ovat hakijalta vaadittavia ominaisuuksia. Työaika on joustavasti arkisin kello 08-16, mutta työhön sisältyy myös päivystystyötä, joka jakaantuu kuljetussuunnittelijoiden kesken. Scandic Transin toimitilat sijaitsevat Mustasaaressa, mutta olethan tarvittaessa valmis työskentelemään myös Scandic Transin uusissa toimitiloissa Närpiön/Lappvärtin suunnalla.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Työsuhde on vakituinen ja työsopimus solmitaan Baronan ja työntekijän välillä. Palkkaus on hyvin kilpailukykyinen. Tehtävässä noudatetaan huolinta-alan työehtosopimusta. Hae heti, sillä työt alkaat mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin aluepäällikkö Antti Flander, antti.flander@barona.fi, +358 44 545 1370.