Kiertävä erikoistavarakaupan myyjä, Emotion myymälöihin, HOK-Elanto

Työpaikat / Kiertävä erikoistavarakaupan myyjä, Emotion myymälöihin, HOK-Elanto

Kiertävä erikoistavarakaupan myyjä, Emotion myymälöihin, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Kerava Hyvinkää Järvenpää Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Emotionit sijaitsevat erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella erikokoisissa kauppakeskuksissa. Emotionista löydät kaiken kauneudesta! Meidän tavoitteemme on saada asiakas hymyilemään ja yllättymään saamastaan palvelusta. Siihen on saattanut sisältyä siveltimen sutinaa, värien kanssa leikittelyä, vinkkejä, harjoittelua, asiantuntemusta, kuuntelemista, vastauksia pulmiin, hyvää oloa tai kaikkea tätä.

Etsimme nyt alueellista kiertävää myyjää tiimimme. Toiminta-alueesi voi olla joko Espoon yksiköt (Iso Omena, Sello, Entresse ja Ainoa), Keski-Uusimaan yksiköt (Kerava, Hyvinkää ja Järvenpää) tai pääkaupunkiseudun muut yksiköt (Jumbo, Tikkurila, Tripla, Redi, Itäkeskus). Työpäiväsi suoritat siinä myymälässä, jossa juuri sillä hetkellä on suurin tarve lisäresurssille.

Olet innostunut kosmetiikan ammattilainen, joka nauttii myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Tässä on huikea mahdollisuus päästä tutustumaan upeaan Emotion-maailmaan ja saada kerralla todella monta ihanaa uutta työkaveria. Koulutukseltasi olet joko valmis kosmetologi tai pian kosmetologiksi valmistuvia.

Kosmetiikan myyjän työ on monipuolista ja innostavaa työtä. Siihen kuuluu asiakkaan huomioiminen/tervehtiminen, asiakkaan tarpeisiin tutustuminen, ratkaisujen löytäminen ja viimeistely hyvällä fiiliksellä. Se miten asiakas kokee meidän palvelumme, on ratkaisevaa. Me haluamme nostaa riman korkealle ja puhua elämyksistä. Kun pystymme ylittämään asiakkaan odotukset ja vaikuttamaan tavalla, josta jää positiivinen & iloinen tunne, hän palaa uudestaan.

Tarjoamme sinulle innostavan näköalapaikan kauneuden maailmaan. Monipuolisia, vaihtelevia työtehtäviä. Vakaan ja turvallisen työnantajan. HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut.

Odotamme sinulta aitoa halua auttaa asiakasta ja mahdollisuutta tehdä työtä painottuen iltaan ja viikonloppuun.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 25h/vko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Sokos-Emotion ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.