Rakennustyöntekijä

Työpaikat / Rakennustyöntekijä

Rakennustyöntekijä

Hakuaika päättyy 09.12.2021

Helsinki Espoo Vantaa Kerava Tuusula Nurmijärvi Rakennusala

Meillä on vapaita paikkoja tarjolla itsenäiseen työhön kykeneville ammattilaisille pääkaupunkiseudun työmailla.

Hei sinä rakennuksilla työskentelevä!

Useat eri työvaiheet odottavat tekijöitään. Meillä on paljon töitä tarjolla eri kohteissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Tyypillisimmät työtehtävämme ovat ylläpitosiivoukset/suojaukset, kanto-/raivaustyöt, elementtien hionta, piikkaus-/paikkaustyöt, tukkovalut, työmaan remonttimiehen työt, TR-timpurin työt (väliaikaisten kulkujen ja kaiteiden tekeminen) ja erilaiset ammattikirvesmiehen työt sekä uudis- että saneerauskohteissa. Tämän lisäksi meillä on töitä myös muille aloille. Olet sitten maanrakennustyöntekijä, LVIS-alan ammattilainen tai joku muu osaaja. Ota yhteyttä. Kerromme lisää.

Palkkaus sovitaan työhaastattelun yhteydessä pohjautuen hakijan toivomukseen ja ammattiosaamiseen. Maksamme aina vähintään rakennusalan TES:n mukaista palkkaa.

Lisätietoja paikasta antavat:

Kalev Kamlat 040 830 7602, kalev.kamlat@barona.fi

Sami Joulamo 044 460 2081, sami.joulamo@barona.fi 

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

Miksi hakea töihin Barona Rakennukselle?

  • Maksamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan aina ajallaan 2 viikon välein.
  • Tarjoamme sinulle keikkojen lisäksi myös pitkäaikaisia uramahdollisuuksia, meillä työskennellään jopa yli 10 vuoden työsuhteissa.
  • Panostamme työturvallisuuteen ja perehdytämme kaikki työntekijät ennen työkohteeseen siirtymistä.
  • Tarjoamme työntekijöillemme varusteet ja työkalut sekä koulutamme kaikki työhön tarvittavat kortit.
  • Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5! Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja tuetaan.
  • Käytössäsi on Baronan edut. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.
  • Käytössäsi on kattava työterveyshuolto Terveystalon kautta, pääset tarvittaessa nopeasti hoitoon ja saat myös palveluja työkyvyn ylläpitoon.
  • Baronan oma yhteyshenkilö auttaa ja tukee sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  • Barona työllistää yli 10 000 tekijää ympäri Suomen ja mikäli elämäntilanteesi muuttuu, pystymme tarjoamaan töitä useilta eri paikkakunnilta ja tukemaan urapolkuasi myös muille toimialoille.
  • Jos muutat töiden perässä tai tarvitset tilapäistä majoitusta, me autamme sinua asuntoasioissa ja muissa käytännön järjestelyissä.