Isännöitsijä, Haminan Isännöintipalvelu Oy

Työpaikat / Isännöitsijä, Haminan Isännöintipalvelu Oy

Isännöitsijä, Haminan Isännöintipalvelu Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hamina Kouvola Miehikkälä Virolahti Kotka Kiinteistöala Toimistotyö Haminan Isännöintipalvelu

Haminan Isännöintipalvelu Oy on vuodesta 1987 toiminut isännöintiyritys, jonka asiakkaat sijaitsevat Haminassa ja Haminan lähialueilla. Toiminnan edelleen laajentuessa yritys hakee nyt uutta isännöitsijää tiimiinsä.

Työtehtäviisi kuuluu asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti ja vastuullasi on kokonaisvaltainen palvelun tuottaminen nimetyille asiakkaille. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu mm. konsultointi ja toimenpiteiden koordinointi ongelmatilanteissa sekä yhtiökokousten valmistelu ja niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon varmistaminen. Huolehdit aktiivisesti asiakaslähtöisen palvelun toteutumisesta.

Persoonana olet aktiivinen, päättäväinen, järjestelmällinen ja asiakaspalveluorientoitunut. Toimit tehtävässä itsenäisessä roolissa ja sinulla on mahdollisuus myös kehittää yrityksen liiketoimintaa. Pohjakoulutuksesi voi olla tekninen tai kaupallinen. Lisäksi sinulla on alan ammattitutkinto (IAT) tai muu alan koulutus. Käytät sujuvasti Office-ohjelmia. Työkokemus muutaman vuoden ajalta alan tehtävissä on eduksi.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Haminan Isännöintipalvelu Oy:lle ja työsuhde on vakituinen. Lisätietoja tehtävistä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin 8-16.