Ruokatorivastaava, S-market Laajasalo, Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Ruokatorivastaava, S-market Laajasalo, Helsinki, HOK-Elanto

Ruokatorivastaava, S-market Laajasalo, Helsinki, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

S-MARKET – Ruokaa koko sydämellä! HOK-Elannon S-market-ketjussa on 60 myymälää, joissa työskentelee noin 1500 ammattiylpeää asiakaspalvelun ammattilaista monipuolisissa työtehtävissä. Myymälät ovat siistejä ja ruokatorilta voi ostaa esim. tuoretta kalaa, monipuolisia valmisruokia ja grillituotteita. Ketjussa panostetaan erityisesti tuoretuotteiden laatuun, valikoimiin ja saatavuuteen sekä huomioivaan asiakaspalveluun. Uudistamme parhaillaan ketjumme myymälöitä vastaamaan asiakkaidemme odotuksia entistäkin paremmin.

Haemme ruokatorivastaavaa S-market Laajasaloon.

Etsin ruokatorillemme skarppia, ruoasta innostunutta ja asiakaspalveluhenkistä vetäjää. Ruokatorivastaavanamme johdat tiimiä jonka kanssa varmistat, että rakennatte ja ylläpidätte aina myyviä ja tuoreita esillepanoja tiskillä ja salaattibaarissa. Tuloksellisuuden lisäksi tavoitteena on täyttää ja ylittää asiakkaiden odotuksia kauppakeskus Saaren parhaalla asiakaspalvelulla. Asiakaskuntamme on tottunut ostamaan meiltä herkkuja koko tiskin leveydeltä, lihasta kalafileisiin ja kotiruokiin.

Laita hakemus sisään, jos sytyit! Terveisin marketpäällikkö Henkka

Tarjoamme:

  • kokoaikaisen, haasteellisen ja monipuolisen työn
  • kivat ja ammattiylpeät työkaverit
  • mahdollisuuden työuralla kehittymiseen ja etenemiseen omien näyttöjen perusteella
  • HOK-Elannon kilpailukykyiset henkilökuntaedut

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 37,5h/vko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon S-market-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Yliskylän Puistokatu 4, 00840 Helsinki