Räjäytysinsinööri, Orica Oy

Työpaikat / Räjäytysinsinööri, Orica Oy

Räjäytysinsinööri, Orica Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Helsinki Turku Tampere Jyväskylä Tekniikka Suunnittelu Orica Finland Oy

Haemme Orica Oy:hyn räjäytysteknikkoa/-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä voit työskennellä kotitoimistolta käsin ja liikkua asiakkaissa/työmailla Suomessa. Voit aloittaa työskentelyn nopeasti tai sopimuksen mukaan. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering eli tehtävässä rekrytoidut Oricaan vakituiseen työsuhteeseen.

Bulkkiräjähdysainejärjestelmiensä ansiosta Orica on maailman johtava louhinta- ja kaivosräjähdysaineiden toimittaja. Asiantuntijoista, tuotteista, laitteista ja teknisistä kenttäresursseista koostuva integroitu järjestelmä toimii menestyksekkäästi maanpäällisissä ja maanalaisissa kaivoksissa sekä kivilouhoksissa kaikkialla maailmassa.

Haemme räjäytysinsinööriksi henkilöä, joka on käytännössä myös tekninen myyntiedustaja. Tehtävässä siis tarjoat ja suoritat asiakkaille palveluita räjähdyssovellusten segmentissä niin maanpinnalla kuin maan alla. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. tapaustutkimuksia, raportointia, toiminnan kehittämistä, kouluttamista ja asiakasyhteistyötä.

Orican räjäytysinsinöörinä osaat tarjota asiakkaille sopivimmat ratkaisut, jotka tehostavat räjäytystöitä, riippumatta siitä, harjoittaako asiakas räjäytystoimintaa kivilouhimossa, kalliorakennusalalla tai maanalaisissa tai maanpäällisissä kaivoksissa.

Tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa teknistä koulutusta, esim. kaivosinsinööri
  • käytännön kokemusta, mielellään kaivosalalta
  • kykyä ja halua itsenäiseen työskentelyyn
  • asiakasosaamista ja halua toimia asiakasrajapinnassa
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä pääset hyödyntämään alansa huippuohjelmistoja, mittaustyökaluluja ja Orican maailmanlaajuista teknologiaverkostoa osaamisen ja toiminnan jatkuvaan parantamiseen panostavassa yrityksessä. Voit työskennellä kotitoimistolta ja organisoida asiakastyön sieltä käsin.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.