TIG- hitsaustaitoista tuotantotyöntekijä

Työpaikat / TIG- hitsaustaitoista tuotantotyöntekijä

TIG- hitsaustaitoista tuotantotyöntekijä

Hakuaika päättyy 06.12.2021

Loviisa Kotka Porvoo Teollisuus/tuotanto Heatterm Oy

Haemme asiakkaallemme Heatterm Oy:lle Loviisaan TIG- hitsaustaitoista tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Heatterm suunnittelee ja valmistaa tuotteita, joilla varmistetaan sähkömekaanisten laitteiden toimintavarmuus vaativissa olosuhteissa. Tuotteita käytetään esimerkiksi kylmien tilojen lämmittämiseen, kosteuden syntymisen ehkäisemiseen, ylimääräisen lämmön poistamiseen ja sähkömekaaniseen eristämiseen. Tuotteet ovat pääasiassa asiakaskohtaisia malleja. Heatterm Oy kuuluu Bevenic Group-yritysryhmään.

Tehtävässä olet osa noin 10 hengen ketterää tiimiä, joka työskentelee uusissa, viihtyisissä tiloissa Loviisassa. Työajastasi noin pari päivää viikossa kuluu hitsaustehtävissä (TIG). Muuten työtehtäväsi ovat monipuolisia kokoonpano ja koneenkäyttötehtäviä. Saat kaikkiin tehtäviin kattavan perehdytyksen.

Odotamme sinulta kokemusta kone- ja metallialan tehtävistä ja TIG -hitsaustaitoja. Hitsauspätevyyksiä ei kuitenkaan tarvita. Työtehtävät ovat vaihtelevia, joten odotamme sinulta halua työskennellä monipuolissa tehtävissä. Lisäksi arvostamme itseohjautuvaa ja oma-aloitteista asennetta.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan, kokoaikaisen työsuhteen monipuolissa tehtävissä. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa ja työaika on liukuva. Tehtävässä saat vapaat kädet suunnitella ja toteuttaa työsi.

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten haethan nopeasti! Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana. Lisätietoja tehtävistä antaa Baronalta Katri Hyppänen p. 050-4399785 arkisin klo 8–16.