Keittiöpäällikkö Shell Helmisimpukka Vitsariin

Työpaikat / Keittiöpäällikkö Shell Helmisimpukka Vitsariin

Keittiöpäällikkö Shell Helmisimpukka Vitsariin

Hakuaika päättyy 24.10.2021

Kokkola Hotelli- ja ravintola-ala Shell HelmiSimpukka Vitsari

Oletko intohimoinen keittiötaituri, joka nauttii intensiivisestä ja monipuolisesta työstä? Valmistuvatko sinulta sekä a'la carte annokset, että lounasruuat käden käänteessä? Ajetaanko ruokiasi syömään pidemmänkin matkan päästä? Kaipaisitko keittiötyöskentelyyn mahdollisesti vaihtelua asiakaspalvelun muodossa? Juuri sinä voit olla ketjumme uusin Helmi!

Haemme keittiöpäällikköä Shell Helmisimpukka Vitsariin Kokkolaan

Mitä pääset meillä tekemään?

Keittiöpäällikkönä toimit osana yksikön rautaista tiimiä ja vastaat omassa vuorossasi henkilökunnan johtamisesta sekä toimipaikalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Katsot, että asiat hoituvat ketjun toimintatapojen ja standardien mukaisesti ja varmistat asiakaspalvelun toimivuuden. Esimiestehtävien lisäksi osallistut aseman suorittavaan työhön, johon kuuluvat monipuolisesti kaikki liikenneasemalla tehtävät työt. Toivomme myös, että keittiön ja salin välinen kynnys ei ole sinulle liian korkea, vaan voit tarvittaessa jalkautua asiakkaidesi pariin, tehdä myyntityötä ja huolehtia yleisestä siisteydestä. Työsi pääpaino on kuitenkin keittiössä.

Menestyksen avaimet

Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon ja olet tottunut työskentelemään hektisessä ympäristössä. Sinulta löytyy aimo annos asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykenet myös innostamaan muita työntekijöitä suoriutumaan tehtävistään mahdollisimman hyvin. Osallistut osaltasi raportoinnin, varastonhallinnan ja tilaustehtäviin.

Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten ravintola-alan koulutus tai kokemus alalta, sekä jonkin verran kokemusta esimiestehtävistä. Tehtäviisi kuuluu myös henkilöstön johtaminen ja työhyvinvoinnin kehittäminen. Aiempi kokemus liikenneasematyöskentelystä katsotaan ehdottomasti eduksesi!

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta. Pakettiin kuuluvat myös Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka sekä kokoaikainen, 112,5h/3vko. Shell Helmisimpukka Vitsari on auki 05-24, 06-24 ja 08-24, joten työtä tehdään sekä aamu- että iltavuoroissa.

Oletko sinä ketjumme uusi Helmi?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.