Ryhmäesihenkilö Ensinin tiimiin Fuengirolaan Baronalle

Työpaikat / Ryhmäesihenkilö Ensinin tiimiin Fuengirolaan Baronalle

Ryhmäesihenkilö Ensinin tiimiin Fuengirolaan Baronalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Fuengirola Asiakaspalvelu/palvelu Barona Customer Care Oy

Baronan Espanjan palvelukeskuksessa työskentelee yli 250 työntekijää erilaisissa asiakaspalvelu-, back office- ja myyntitehtävissä. Meillä on nyt avoimena ryhmäesihenkilön paikka Ensin-tiimiin, jossa tuotetaan monikanavaista asiakaspalvelua Oomi- energiayhtiön asiakkaille puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä.

Ensinin myynnillisen asiakaspalvelun tiimiimme kuuluu tällä hetkellä yhteensä 12 aktiivista ja tavoitteellista palveluneuvojaa, jotka työskentelevät tiimeittäin oman ryhmäesihenkilön johdolla. Etsimme nyt tiimiimme valmentavaa esihenkilöä, jolla on kokemusta tiiminsä menestyksekkäästä johtamisesta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tiimin henkilöiden tehtävänä on löytää asiakkaille parhaat ratkaisut, joten sinun roolisi on tärkeä!

Päätehtävänäsi on auttaa ja valmentaa tiimiläisiäsi siinä, että he onnistuvat työssään ja pääsevät asetettuihin tavoitteisiin niin myynnin-, tehokkuuden kuin laadun osa-alueilla työhyvinvointia unohtamatta. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu henkilöstön johtaminen, sparrailu sekä erilaisten kehityshankkeiden jalkauttaminen tiimiin. Ryhmäesihenkilön tehtävä sisältää myös viikoittaista tulosten raportointia, seurantaa ja tilastojen analysointia. Etsimme toiminnan kehittäjää, jolla on aito kiinnostus esihenkilötyötä ja ihmisiä kohtaan.

Toiveenamme on löytää esihenkilö, jolta löytyy seuraavia ominaisuuksia

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä mielellään contact center -ympäristöstä. Hienoa olisi, jos olisit jo ehtinyt hankkimaan kokemusta energia- alalta, tärkeintä on kuitenkin oikea asenne!

Olet nopea omaksumaan uusia asioita sekä halukas työskentelemään jo sovittujen toimintatapojen ja pelisääntöjen mukaisesti. Etsimme valmentavaa esihenkilöä, jolta löytyy aikaisempia näyttöjä oman tiiminsä motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista. Ryhmäesihenkilön tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että tiimissä työskentelee osaava henkilöstö, joten edellytämme että sinulla on kyky löytää oikeat tavat valmentaa henkilöstö parhaisiin tuloksiin.

Monipuolisen tehtäväkentän lisäksi tarjoamme sinulle

Osana esihenkilötiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi sekä kehittymään ammattilaiseksi esihenkilötyössä. Haluamme tehdä sinulle töihin kiinni pääsemisen mahdollisimman helpoksi järjestämällä heti työsuhteen alkuun kattavan perehdytyksen tehtävään. Tärkein valttikorttimme on kuitenkin mahtava työporukka, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan!

Työajat ja palkkaus

Ryhmähenkilö työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa sekä vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen 39 h/vko. Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7–17. Palkkauksessa noudatamme paikallista contact center-alan työehtosopimusta. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi ansaitset bonusta johtamasi tiimin suoriutumiseen perustuen. Valinnan osuessa kohdallesi työllistyt Baronan Espanjan maayhtiölle ja olet osa Barona-konsernia.

Fuengirolan palvelukeskuksessamme erityistä kiitosta työntekijöiltämme ovat saaneet erilaiset henkilökuntaetumme sekä yhteinen virkistystoimintamme rantapilateksesta vuoristovaelluksiin ja museovierailuihin. Lisätietoa meillä työskentelystä voit katsoa webinaaristamme "Usein kysytyt kysymykset".

Miten etenemme?

Jos edellä kuvattu on sitä mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo tänään. Hakemuksia käsitellään päivittäin ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löytyessä. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu videohaastattelun avulla, joten seuraathan sähköpostiasi hakemuksen jättämisesi jälkeen!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Marko Lohilahdelta (marko.lohilahti@barona.fi) tai puhelimitse arkisin klo 8-16 numerosta 0407226674.