Riskienhallinnan asiantuntija (Operatiiviset riskit)

Työpaikat / Riskienhallinnan asiantuntija (Operatiiviset riskit)

Riskienhallinnan asiantuntija (Operatiiviset riskit)

Hakuaika päättyy 24.10.2021

Helsinki Pankki/rahoitus/vakuutus Kuntarahoitus Oyj

Liity huomisen tekijöihin.

Kuntarahoitus on yksi Suomen suurimmista luottolaitoksista. Asiakkaitamme ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, kuntien yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Meidän työmme ansiosta Suomessa rakennetaan tälläkin hetkellä päiväkoteja, kouluja, asuntoja, sairaaloita, energialaitoksia ja vedenpuhdistamoita. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristömme globaali. Olemme aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla.

Kuntarahoituksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, avoimuus ja vastuullisuus. Meillä pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä, jossa viihdytään. Työtehtävät meillä ovat monipuolisia ja vaativat kehittymishalua sekä vastuun ottamista.

Kuntarahoituksen toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa. Uskomme kuitenkin joustavuuteen myös työntekopaikan suhteen.

Haemme nyt riskienhallinnan yksikköön noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

RISKIENHALLINNAN ASIANTUNTIJAA (OPERATIIVISET RISKIT)

huolehtimaan operatiivisten riskien hallinnan prosesseista, jotta potentiaaliset riskit ennaltaehkäistään mahdollisimman hyvin. Riskienhallinnan asiantuntijana työskentelet osana pientä ja tehokasta Compliance ja operatiiviset riskit -yksikköä, joka tukee ja seuraa kokonaisvaltaisesti yhtiön toimintaan liittyvää operatiivisten riskien hallintaa. Oman tiimin kollegoidesi lisäksi teet monipuolisesti yhteistyötä Kuntarahoituksen muiden toimintojen kanssa. Tehtävässä pääset kasvamaan riskienhallinnan asiantuntijana ja tukemaan riskienhallinnan toimintoja eteenpäin menevässä finanssialan yrityksessä.

Työviikkosi koostuvat muun muassa seuraavista osa-alueista:

  • Operatiivisen riskienhallintajärjestelmän käyttäminen; operatiivisen riskienhallinnan koordinointi, operatiivisten riski-ilmoitusten seuranta ja raportointi, operatiivisen riskikartoituksen koordinointi
  • Jatkuvuus- ja valmiussuunnitelman ylläpito ja sen testauksen koordinointi
  • Kiinteistön turvallisuuden koordinointi
  • Uusien tuotteiden hyväksymisprosessin koordinointi ja kehittäminen sekä tuotekuvausten ylläpidon koordinointi

Sinä voit olla joko vasta valmistunut tai muuten urasi alkuvaiheessa oleva osaaja, jolla on aitoa kiinnostusta rahoitusalaa ja operatiivisten riskien hallintaa kohtaan. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja jonkin verran aiempaa kokemusta riskienhallinnasta sekä valmius ymmärtää rahoitusalan säännöksiä (FIVA/EKP/muu sääntely). Katsomme eduksesi aiemman rahoitusalan kokemuksen ja rahoitusalan liiketoimintaprosessien tuntemisen, mutta tärkeintä on motivaatio laajentaa omaa osaamistasi sekä työskennellä joustavasti erilaisten työtehtävien parissa.

Työskentelyotteeltasi olet proaktiivinen, analyyttinen, tarkka ja järjestelmällinen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja pyrit edistämään ja kehittämään yrityskulttuuria riskienhallinnan näkökulmasta. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristö on globaali, joten tarvitset työssä sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kieltä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän jatkuvasti kehittyvässä, kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävässä pääset paitsi kasvattamaan omaa riskienhallinnan osaamistasi myös vaikuttamaan operatiivisten riskien hallintaan Kuntarahoituksessa. Visiomme on olla asiakkaidemme tärkein rahoituskumppani ja olemme sitoutuneet tavoittelemaan parempaa tulevaisuutta vastuullisesti asiakkaidemme kanssa. Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ja työsuhde solmitaan noin vuodeksi.

Kiinnostuitko? Kiinnostaako sinua työskentely Suomen kolmanneksi suurimmassa rahoituslaitoksessa? Jos vastasit kyllä, lähetä CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian - kuitenkin viimeistään 24.10.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista antaa Baronan Recruitment Consultant Sanna Minkkinen, p. +358 44 033 4356 tai sanna.minkkinen(at)barona.fi.

Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki