Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen Siikajärven lastenkotiin, Go Strong Oy, Espoo

Työpaikat / Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen Siikajärven lastenkotiin, Go Strong Oy, Espoo

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen Siikajärven lastenkotiin, Go Strong Oy, Espoo

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Terveydenhuolto/sosiaaliala Go Strong Oy

Espoon Siikajärven lastenkoti sijaitsee rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä Nuuksion kupeessa, jonne työmatka taittuu sujuvasti autolla esim. Helsingin keskustasta 25 minuutissa. Siikajärven lastenkodissa arki rakentuu ympäröivän metsän, järven sekä hyvinvointikeskuksen liikunta- ja uintimahdollisuuksien vuoksi vahvasti toiminnallisuuteen. Siikajärven lastenkoti on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka huostaanoton tai avohuollon tukitoimenpiteenä sijoitetaan pidempiaikaisesti oman kotinsa ulkopuolelle.

Etsimme vauhdilla kasvavaan tiimiin Siikajärvelle Ohjaajaa, kokopäiväiseen työhön.

Siikajärven lastenkodissa eletään turvallista arkea, jota rytmittävät rutiinit, koulunkäynti, harrastukset ja toiminnalliset aktiviteetit. Moniammatillinen tiimimme mahdollistaa lasten ja nuorten erilaisten tarpeiden tukemisen parhaalla mahdollisella tavalla. Päivitämme ja laajennamme tiimimme osaamista jatkuvasti mm. tarjoamalla työntekijöillemme sisäisiä kouluttautumismahdollisuuksia.

Ohjaajana keskeisin tehtäväsi on tukea lasten ja nuorten arkea, yhdessä psykologin, erityisopettajan ja muun työryhmän kanssa. Osana tiimiämme pääset myös kehittämään toimintatapaamme edelleen.

Katso videolta tarkemmin työn arjesta!

Sinulla tulisi olla Sosiaali- ja terveys alan tutkinto. Voit olla koulutukseltasi esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, toimintaterapeutti tai yhteisöpedagogi. Lisäksi tärkeää on, että Sinusta välittyy aito halu auttaa lapsia ja nuoria eteenpäin elämässään löytämään elämän punainen lanka.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelusta tai lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Etsimme ammattilaista, joka uskaltaa pistää itsensä likoon osana tiimiä ja työryhmää, haluaa kehittyä ja kehittää, ja jolla on intoa ryhtyä toimeen pienissäkin asioissa. Tehtävä vaatii paineensietokykyä, tiimityötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ja kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:in mukainen ja sopimustuntimäärä 115h/3vko. Työ on 3-vuorotyötä, mutta voit tehdä sitä Sinulle sopivissa vuoroissa,

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Sote Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina.

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?