Lähihoitaja/ yöohjaaja Siikajärven lastenkoti, Go Strong Oy

Työpaikat / Lähihoitaja/ yöohjaaja Siikajärven lastenkoti, Go Strong Oy

Lähihoitaja/ yöohjaaja Siikajärven lastenkoti, Go Strong Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Terveydenhuolto/sosiaaliala Go Strong Oy

Espoon Siikajärven lastenkoti sijaitsee rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä Nuuksion kupeessa, jonne työmatka taittuu sujuvasti autolla esim. Helsingin keskustasta 25 minuutissa. Siikajärven lastenkodissa arki rakentuu ympäröivän metsän, järven sekä hyvinvointikeskuksen liikunta- ja uintimahdollisuuksien vuoksi vahvasti toiminnallisuuteen. Siikajärven lastenkoti on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka huostaanoton tai avohuollon tukitoimenpiteenä sijoitetaan pidempiaikaisesti oman kotinsa ulkopuolelle.

Etsimme vauhdilla kasvavaan tiimiin Siikajärvelle yöohjaajaa!

Yötyötä tekevänä ohjaajana kasvatustyön lisäksi, keskeisimpiä tehtäviäsi ovat oman osaston lasten iltarutiinien, terveellisen unirytmin ja -rauhan ylläpito sekä kodinhoidolliset työt kuten esim. ruoan suunnittelu ja valmistus seuraavaa päivävuoroa varten sekä siisteyden ylläpito, kirjallinen dokumentointi sekä yhteydenpito lasten koteihin tarpeen mukaan.

Siikajärven lastenkodissa eletään turvallista arkea, jota rytmittävät rutiinit, koulunkäynti, harrastukset ja toiminnalliset aktiviteetit. Moniammatillinen tiimimme mahdollistaa lasten ja nuorten erilaisten tarpeiden tukemisen parhaalla mahdollisella tavalla. Päivitämme ja laajennamme tiimimme osaamista jatkuvasti mm. tarjoamalla työntekijöillemme sisäisiä kouluttautumismahdollisuuksia.

Yöohjaajan työtä tukevat psykologi, erityisopettaja ja muu työryhmä. Osana tiimiämme pääset myös kehittämään toimintatapaamme edelleen.

Katso videolta tarkemmin työn arjesta!

Sinulla tulisi olla Lähihoitajan tutkinto suoritettuna. Soveltuvaksi katsomme myös aiemman opisto-asteen tutkinnon tai muun sosiaali- ja terveysalan tutkinnon. Lisäksi tärkeää on, että Sinusta välittyy aito halu auttaa lapsia ja nuoria eteenpäin elämässään löytämään elämän punainen lanka.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES G21 ja sopimustuntimäärä 115h/3vko. Halutessasi voit myös tehdä yöohjaajan työtä osa-aikaisena työntekijänä.

Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ja kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Sote Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina.

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?