Vastaanottovirkailija keikkatyöhön, Scandic Joensuu

Työpaikat / Vastaanottovirkailija keikkatyöhön, Scandic Joensuu

Vastaanottovirkailija keikkatyöhön, Scandic Joensuu

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Joensuu Hotelli- ja ravintola-ala Scandic Joensuu

Hotellin vastaanottoon etsinnässä keikkatyöntekijä!

Etsimme nyt asiakkaallemme Joensuun Scandic-hotelliin VASTAANOTTOVIRKAILIJAA keikkatyöhön.

Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta hotellin vastaanoton tehtävästä sekä yleisimpien varausjärjestelmien tuntemusta. Eduksi on, mikäli osaat Opera-järjestelmän, mutta tarvittaessa saat koulutuksen järjestelmään.

Olet iloinen ja vastuuntuntoinen sekä oma-aloitteinen tyyppi, jolla hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Hyvä ja aito asiakaspalvelu on sinulle luontaista jatulet myös hyvin toimeen muiden työyhteisön kollegoidan kanssa. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomen kielen lisäksi ainakin englanniksi, muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti eli etsimme henkilöä pääasiassa sairauslomien ja vuosilomien sijaistukseen sekä ruuhkahuippujen ajalle. Vastaanotto on auki 24h eli vuoroja tehdään päivällä, illalla ja yöllä. Palkkaus MARA tes:n mukaan, toki aiempi kokemus huomioiden. Työt alkavat perehdytykseen sopimuksen mukaan, mahdollisimman pikaisesti.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydytty, joten laita hakemuksesi pikaisesti.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Siltakatu 4, 80100 Joensuu