Kokki / Liikenneasematyöntekijä, ABC Kuusamo

Työpaikat / Kokki / Liikenneasematyöntekijä, ABC Kuusamo

Kokki / Liikenneasematyöntekijä, ABC Kuusamo

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kuusamo Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu ABC Kuusamo

Sykkiikö sydämesi ruoanlaitolle? Nautitko kiireestä ja monipuolisesta työstä? Jos vastasit kyllä, jatkahan lukemista!

Koillismaan Osuuskauppa toimii Koillismaalla ja Itä-Lapissa seitsemän kunnan alueella (Kuusamo, Kemijärvi, Taivalkoski, Pelkosenniemi, Posio, Salla ja Savukoski). Koillismaan Osuuskaupan omistaa noin 14 000 asiakasomistajaa.

Etsimme ABC Kuusamon liikennemyymäläämme kokkia/liikenneasematyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat mm. ala carte annoksien, pikaruokien ja noutopöydän antimien valmistaminen.

Oletko jo ammattilainen, juuri valmistunut kokki vai alaa parhaillaan opiskeleva tulevaisuuden tekijä? Jos olet myös oppimishaluinen, ripeä ja kiirettä pelkäämätön, saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Meidän kauttamme saat arvokasta työkokemusta, mukavia työkavereita ja vahvan organisaation tuen työskentelyn tueksi. Lisäksi tietysti S-ryhmän merkittävät henkilöstöedut ja laajat työterveyspalvelut sekä ePassi-edut.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja viikkotuntimäärä on 30 h tai sopimuksen mukaan. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna klo 6-22). Olemme auki vuoden jokaisena päivänä. Palkka on kaupanalan TES-mukainen.

Toivomme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta keittiö-/ravintolatyöstä
  • intohimoa ravintolaruoan valmistukseen
  • hygienia- ja anniskelupassia
  • reipasta, ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • täysi-ikäisyyttä

Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan pikimmiten sähköisen hakemuksen CV:n kera oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Lasse Limma, 050 917 8430 tai lasse.limma@barona.fi