Osa-aikainen työmaa-assistentti Kilpilahteen

Työpaikat / Osa-aikainen työmaa-assistentti Kilpilahteen

Osa-aikainen työmaa-assistentti Kilpilahteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Porvoo Helsinki Kotka Vantaa Loviisa Pornainen Tekniikka Asennus/huolto

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista työmaa-assistenttia työskentelemään Kilpilahteen määräaikaiseen voimalaitostyömaan kattilaprojektiin. Työsuhteen arvioitu kesto on marraskuun 2021 alusta huhtikuun 2022 loppuun. Arvioitu viikkotuntimäärä vaihtelee 24-32 tunnin välillä ja osan töistä voi suorittaa myös etänä.

Työmaa-assistentin päätehtävänä on toimia Työmaapäällikön oikeana kätenä hallinnollisissa asioissa. Vastaat työmaan päivittäisen työn sujuvuudesta ja avustat dokumentoinnissa, it-asioissa sekä raportoinnissa. Työnkuva on hyvin monipuolinen ja työtehtäviin sisältyvät mm. työmaan hallinnointiin liittyvät tehtävät, kuten työntekijöiden lupa- ja majoitusasiat, osto- sekä myyntireskontraan liittyvät tehtävät, kokousjärjestelyt, kokouspöytäkirjojen ja perehdytysten koordinointi sekä erilaiset työmaan arkeen liittyvät ad hoc -tehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• hyvää sopeutumiskykyä projektiympäristöön

• hyviä sosiaalisia taitoja ja koordinointikykyä

• hyvää MS-Office – osaamista

• hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Olet hakemamme henkilö, mikäli viihdyt kansainvälisessä työyhteisössä ja sinulla on vahvat yhteistyö- sekä viestintätaidot. Lisäksi omaat itseohjautuvan työskentelyotteen ja kykenet toimimaan monipuolisessa tehtäväkentässä ajoittain kiireenkin keskellä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaipaatko lisätietoja? Lisätietoja antaa Baronalta Perttu Piispa puhelimitse numerosta 050 471 3321 (tavoitettavissa ma, ke ja pe) tai sähköpostitse osoitteesta perttu.piispa@barona.fi.