Suurtalouskokki tai alalle aikova ammattilainen

Työpaikat / Suurtalouskokki tai alalle aikova ammattilainen

Suurtalouskokki tai alalle aikova ammattilainen

Hakuaika päättyy 06.12.2021

Uusikaupunki Hotelli- ja ravintola-ala Terveydenhuolto/sosiaaliala Kaarea Oy

Hei sinä kokki tai sellaiseksi haluava keittiöalan ammattilainen. Oletko innostunut oppimaan uutta, kehittämään itseäsi ja ymmärrät ruuan valmistuksen vastuullisuuden? Lähtisitkö Kaareaan kokiksi? Haemme kokkeja tai alalle aikovia Kaarean sairaalakeittiöön Uuteenkaupunkiin vakituisiin työsuhteisiin.

Haemme kokkeja Kaarean sairaalakeittiöön Uuteenkaupunkiin vakituisiin työsuhteisiin.

Etsimme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kokkia tai alasta innostunutta keittiäöalan ammattilaista. Päivittäisessä työssäsi valmistat ruokia sairaala-asiakkaiden lisäksi lapsille, nuorille, ikäihmisille sekä henkilöstölle. Olet innostunut oppimaan uutta, kehittämään itseäsi ja ymmärrät ruuan valmistuksen vastuullisuuden. Tiimityöskentely on sinulle luontaista, etkä hätkähdä vauhdikasta työtä ja nopeastikin vaihtelevia tilanteita.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ja koulutusta suurtalouskokin tai vastaavista tehtävistä. Kokemus erityisruokavalioiden valmistuksesta katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssäsi välttämätön. Eduksesi katsomme hyvät ATK-taidot. Menestyminen työssä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat jaksamista ja rytmittävät päivää. Kokkimme ja ruokapalvelutyöntekijämme valmistavat päivittäin satoja aterioita. Mikä onkaan parempaa kuin antaa mahdollisuus pysähtyä nauttimaan yhteisestä ateriahetkestä?

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!