Kiinteistöassistentti

Työpaikat / Kiinteistöassistentti

Kiinteistöassistentti

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Kiinteistöala Toimistotyö Tampereen opiskelija-asuntosäätiö sr

Nautitko asiakaspalvelutyöstä ja työskentelet sujuvasti eri palvelukanavissa? Pidätkö siitä, että sinulla on monta rautaa yhtä aikaa tulessa?

Haemme nyt Tampereen opiskelija-asuntosäätiö TOASille kiinteistöassistenttia elokuuhun 2022 kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus

Kiinteistöassistenttina pääset osaksi osaavaa kiinteistötiimiämme ja pääasiallinen tehtäväsi on toimia linkkinä kiinteistöjä koskevissa asioissa vuokralaistemme sekä palveluntuottajiemme välillä. Työsi on monipuolista, sillä palvelemme asiakkaitamme monikanavaisesti niin puhelimitse, kasvotusten kuin sähköpostin välityksellä. Työhösi kuuluu asiakaspalvelun lisäksi muun muassa erilaisten dokumenttien ja työtilausten käsittelyä sekä kiinteistöjä koskevien asioiden tiedottamista. Työ on ajoittain hektistä ja vaatii hyvää paineensietokykyä sekä taitoa itse organisoida omaa työtään, mutta toisaalta myös yhdessä tekemistä tiimin kanssa.

Mitä odotamme

Uusi kiinteistöassistenttimme on ulospäinsuuntautunut ja positiivisen palveluasenteen omaava henkilö, jolta löytyy jo taustaa asiakaspalvelutyöstä. Tiedät mistä hyvä asiakaspalvelukokemus syntyy ja sinulla on aito kiinnostus työskennellä asiakkaiden parissa. Sinulla on kyky löytää oikeita ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ja sopeudut hektisiinkin tilanteisiin joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja palvelet asiakkaita sujuvasti myös englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Aiempi kokemus kiinteistöalalta ja Visma Tampuurin käytöstä on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Mitä tarjoamme

Kiinteistöassistenttina saat täyden tuen työssäsi onnistumiseen tiimiltämme. Työaika on 37,5 h/vko ja työsuhde solmitaan TOAS:n kanssa. Työaika on maanantaista perjantaihin ja hyödynnämme liukuvaa työaikaa. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöalan toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta.

Koetko olevasi etsimämme asiakaspalvelun monitaituri? Mikäli vastasit kyllä ja haluat osaksi tiimiämme, lähetäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Jäikö jokin asia mietityttämään tai haluat kuulla tehtävästä lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Päivinen Baronalta 050 5119752 perjantaina 8.10 klo 15-16 ja tiistaina 12.10. klo 13-14.