Kokki / Liikenneasematyöntekijä, ABC Kemijärvi

Työpaikat / Kokki / Liikenneasematyöntekijä, ABC Kemijärvi

Kokki / Liikenneasematyöntekijä, ABC Kemijärvi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kemijärvi Rovaniemi Sodankylä Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu ABC Kemijärvi

Sykkiikö sydämesi ruoanlaitolle? Nautitko kiireestä ja monipuolisesta työstä? Jos vastasit kyllä, jatkahan lukemista!

Koillismaan Osuuskauppa toimii Koillismaalla ja Itä-Lapissa seitsemän kunnan alueella (Kuusamo, Kemijärvi, Taivalkoski, Pelkosenniemi, Posio, Salla ja Savukoski). Koillismaan Osuuskaupan omistaa noin 14 000 asiakasomistajaa.

Etsimme ABC Kemijärvelle täydellisesti uudistuneeseen liikennemyymäläämme kokkia/liikenneasematyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat mm. ala carte annoksien, pikaruokien ja noutopöydän antimien valmistaminen.

Oletko jo ammattilainen, juuri valmistunut kokki vai alaa parhaillaan opiskeleva tulevaisuuden tekijä? Jos olet myös oppimishaluinen, ripeä ja kiirettä pelkäämätön, saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Meidän kauttamme saat arvokasta työkokemusta, mukavia työkavereita ja vahvan organisaation tuen työskentelyn tueksi. Lisäksi tietysti S-ryhmän merkittävät henkilöstöedut ja laajat työterveyspalvelut sekä ePassi-edut.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja viikkotuntimäärä on 30 h tai sopimuksen mukaan. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna klo 6-22). Olemme auki vuoden jokaisena päivänä. Palkka on kaupanalan TES-mukainen.

Toivomme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta keittiö-/ravintolatyöstä
  • intohimoa ravintolaruoan valmistukseen
  • hygienia- ja anniskelupassia
  • reipasta, ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • täysi-ikäisyyttä

Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan pikimmiten sähköisen hakemuksen CV:n kera oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Lasse Limma, 050 917 8430 tai lasse.limma@barona.fi