Palveluneuvojia, Omistajapalvelut, HOK-Elanto

Työpaikat / Palveluneuvojia, Omistajapalvelut, HOK-Elanto

Palveluneuvojia, Omistajapalvelut, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Asiakaspalvelu/palvelu Pankki/rahoitus/vakuutus HOK-Elanto / AOP Liiketoiminta

Haemme palveluneuvojia HOK-Elannon Omistajapalveluihin

Pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla sijaitsevat Omistajapalvelupisteemme toimivat osuuskauppamme asiakaspalvelupisteinä sekä S-Pankin asiamiehinä. Pisteemme sijaitsevat 12 Prisman sekä Sokos Helsingin yhteydessä. Palvelemme arkisin pääkaupunkiseudulla klo 9-20 ja Keski-Uudellamaalla klo 9-19 sekä koko ketjussa lauantaisin klo 10-18.

Haemme nyt joukkoomme osa-aikaisia ( 20-30 h/vk ) palveluneuvojia vakituisiin työsuhteisiin toimialueellemme (Helsinki & Vantaa) . Palveluneuvojana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät niin asiakasomistaja-asioiden kuin S-Pankin palveluiden parissa. Tehtävänäsi on kartoittaa ja mahdollistaa asiakkaille parhaimmat mahdolliset hyödyt tuotteistamme ja palveluistamme.

Etsimme joukkoomme iloisia, aktiivisia sekä tavoitteellisia tiimipelaajia, jotka positiivisella asenteellaan huolehtivat asiakkaistaan ja osallistuvat omalla panoksellaan tiimin tuloksen tekemiseen. Jos olet myynninnälkäinen, rohkea sekä asiakaspalvelija isolla a:lla, kannattaa laittaa hakemusta tulemaan. Joukossamme sinulla on mahdollisuus syventää ja kehittää osaamistasi asiakasomistaja- sekä pankkiasioiden parissa. Saat myös käyttöösi HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat edut. Huomioithan, että yksikkömme tekevät paljon yhteistyötä keskenään, joten sinulla tulee olla halua ja mahdollisuus työskennellä koko toimialueellamme.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä.

Hakuaikaa on 24.10.2021 asti. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä.

Lisätietoa Palvelupäällikkö Jukka Nurminen , jukka.nurminen@sok.fi

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 20-30h / vko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

Tutustu Omistajapalvelun työpäivään tästä

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannolle. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.