Ekovilla asentaja/asennustiimin vetäjä (vakituinen työ)

Työpaikat / Ekovilla asentaja/asennustiimin vetäjä (vakituinen työ)

Ekovilla asentaja/asennustiimin vetäjä (vakituinen työ)

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Järvenpää Kerava Tuusula Vantaa Sipoo Rakennusala Barona Rakennus Oy

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Ekovilla asentajaa, joka kykenee myös vetämään omaa asennustiimiä.

Ekovilla on suomalainen, kierrätetystä puukuidusta valmistettu eriste. Ekovilla sopii sekä uudisrakentamiseen että remontointiin. Ekovilla on ollut omakotirakentajien suosikkieriste yläpohjaan jo pitkään. Tutkitusti hiilineutraalina vaihtoehtona sen kysyntä tulee lähivuosina kasvamaan entisestään. Siksi tarvitsemme nyt vahvistuksia Ekovillan saneeraustiimiin Uudenmaan alueelle. Ekovilla on osa suomalaista EcoUp-kiertotalouskonsernia. Me toteutamme hiilineutraaleja, ylijäämävapaita ja energiaa säästäviä tuotteita ja ratkaisuja tulevaisuutta varten. Ekovillan asentamisesta vastaa Eko Asennuspalvelu Oy. Voit lukea lisää toiminnastamme osoitteesta www.ekovilla.com

Työtehtäväsi

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu Ekovillan saneerauskohteiden asentaminen ja oman tiimin ohjaaminen. Työkohteet sijaitsevat Uudellamaalla. Työ sopii sinulle joka pidät vaihtelusta, sillä jokainen työkohde ja -päivä ovat erilaisia.

Toivomme sinulta

Asenne ratkaisee. Työssä täytyy olla huolellinen ja säntillinen, sillä vastuullasi on aikataluluissa pysyminen. Sinulta odotetaan myös hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä erinomaiseen asiakaspalveluun, sillä työskentelet tiimin vetäjänä ja olet paljon yhteydessä asiakkaisiimme. Työlläsi on suuri merkitys sille millaisena Ekovilla tunnetaan asiakkaidemme keskuudessa.

Eduksesi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta rakennuksilta tai villa-asennuksista. Aloittaessasi saat kuitenkin täyden koulutuksen sekä perehdytyksen tehtävään.

Meiltä saat

Reilu palkkaus liikuntaetuineen ja monipuoliset tehtävät ovat meillä aivan perusjuttuja. Työkavereilta saat apua aina, kun sitä tarvitset. Asennustiimin vetäjänä saat meiltä käyttöösi yrityksen pakettiauton, joten toivottavasti sinulta löytyy ajokortti taskustasi.

Aloitus ja työn hakeminen

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Työsuhde aloitetaan 6 kuukauden koeajalla vuokrasuhteessa Barona Rakennuksen kautta. Tämän jälkeen siirryt meidän kirjoillemme vakituiseen työsuhteeseen.

Hakua hoitaa Barona Rakennuksen konsultti Miska Kulju. Voit hakea paikkaa lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen otsikolla ”Ekovilla-asentaja” osoitteeseen miska.kulju@barona.fi. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Miskalle, 050 3038830.